Cinia Tennisliiton pääyhteistyökumppaniksi

27.3.2017  |  14:50

Tennisliitto ja älykkäita verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita tarjoava suomalainen Cinia Group ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta 3. maaliskuuta 2017. Suomen miesten edustusjoukkue tulee toukokuusta alkaen kilpailemaan Cinia Davis Cup Team Finland –nimellä ja naisten edustusjoukkue tunnetaan vastaavasti Cinia Fed Cup Team Finlandina. Lisäksi juniorit tulevat pelaamaan Suomessa Cinia JGP Tour –nimistä kilpailusarjaa. Cinia ja Tennisliitto käynnistävät myös ”Tennistä jokaiselle” –hankkeen, jonka tavoitteena on osallistaa ja antaa sadalle nuorelle mahdollisuus tutustua tennikseen.  

”Etsimme yhteistyökumppaniksemme lajia, jonka arvot sopivat omiimme. Tennisliiton kanssa arvot kohtasivat heti, ja olemme iloisia voidessamme olla mukana hyvinvoivan lajin ja upeiden urheilijoiden kehityksessä. Kumppanuus tuo meille uusia, elämyksellisiä tapoja edistääniin kotimaista kuin kansainvälistä liiketoimintaamme. Davis Cupin ja Fed Cupin kautta saamme positiivista näkyvyyttä myös ympäri maailman”, toteaa Cinia Groupin toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila. 

”Cinia-yhteistyön avulla voimme kehittää tennistä pitkäjänteisesti jayhteisellä, positiivisella vireellä. Erityisen iloinen olen siitä, ettäCinia tukee sekä huippu-urheilua että tulevaisuuden lupausten kilpailutoimintaa Junior Grand Prix’ssä”, Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoo.

Terveet elämäntavat ja huippuammattilaisten työhyvinvointi on 220 ohjelmisto- ja ict-ammattilaista työllistävälle Cinia Groupille keskeinen menestystekijä. Tennisliiton avulla Cinia Group aktivoi sidosryhmiään ja henkilökuntaansa liikkumaan entistä aktiivisemmin. Tennisliiton ja Cinian yhteistyö tulee kattamaan edustusjoukkueiden lisäksi useita tenniksen harrastus- ja kilpailuhankkeita.

Lisätietoja antavat:

Cinia Group Oy, toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila, puh. 050 2179,  ari-jussi.knaapila@cinia.fi
Suomen Tennisliitto, toimitusjohtaja Teemu Purho, puh. 040 523 1797, teemu.purho@tennis.fi

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin. Tuhansien kilometrien mittainen oma optinenrunkoverkko ja Cinia C-Lion1-merikaapeli tarjoavat lyhyimmän ja nopeimman reitin Keski-Euroopan verkkosolmuista Pohjois-Euroopan datakeskuksille ihanteellisiin oloihin sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille. Lisätietoa: www.cinia.fi

Suomen Tennisliitto ry. (STL) on tennisurheilun kattojärjestö Suomessa. Suomen Tennisliitto on Suomen Olympiakomitea ry:n, Euroopan tennisliiton ja Kansainvälisen tennisliiton jäsen. Liittoon kuuluu 175 seuraa, joiden jäsenmäärä on yhteensä lähes 22 000. Liitto vastaa miesten Davis Cup -joukkueen ja naisten Fed Cup -joukkueentoiminnasta. Tennisliitto on perustettu jo 22. huhtikuuta 1911 Suomen Verkkopalloliiton nimellä. Lisätietoa: www.tennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Kilpailutoiminnan Infoa… →