Cinia JGP -osakilpailu ensi viikolla Hangossa

2.6.2017  |  00:00

Junior Grand Prix -kilpailusarja jatkuu kauden kolmannella osakilpailulla, joka pelataan ensi viikolla Hangossa. Kyseessä on ensimmäinen uuden yhteistyökumppanin sponsoroima osakilpailu, ja kilpailusarja kulkeekin tästä eteenpäin nimellä Cinia JGP. 

Tennisliiton ja älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita tarjoavan Cinia Groupin yhteistyö ulottuu miesten ja naisten maajoukkueiden ohella myös junioreihin. Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen odottaa tulevaa yhteistyötä hyvillä mielin.

– Olemme Tennisliitossa todella iloisia yhteistyöstä, ja siitä mitä sisältöjä se tarjoaa kansalliseen huippusarjaamme. Cinia haluaa olla kannustamassa terveisiin elämäntapoihin, jotka usein pohjautuvat jo nuorena aloitettuun harrastustoimintaan.

Alkavasta yhteistyöstä on Tennisliiton ohella innoissaan luonnollisesti myös tuore yhteistyökumppani.

– On hienoa olla mukana huipputenniksen ja urheilijoiden kehitystyössä – niin jo huipulla pelaavien kuin sinne pyrkivienkin, toteaa Cinia Groupin toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila.

Hangon osakilpailussa kaikille Cinian osallistumislahjat 

Hangossa massakentillä 5.-11.6.2017 pelattavan kauden kolmannen JGP-osakilpailun, Cinia JGP:n, ohjelmassa ovat alle 10-, 12-, 14-, ja 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien kaksinpelit sekä nelinpelit. Vanhemmat ikäluokat pelataan alkuviikosta siten, että loppuottelut ovat ohjelmassa keskiviikkona. Nuorempien pelit puolestaan ajoittuvat loppuviikolle niin, että viimeiset pelit on tarkoitus pelata lauantaina.

Hangon osakilpailun yhteydessä jokaiselle pelaajalle jaetaan osallistumislahjana kolme Cinia JGP -t-paitaa. Toiveena on, että paitoja käytetään aktiivisesti kilpailun aikana. Paidat on tarkoitus noutaa kisatoimistosta samalla, kun ilmoittautuu kilpailuun ensimmäisen kerran.

Otteluista luvassa livestreamia

Hangon Cinia JGP -osakilpailun järjestäjänä toimiva HTK pyrkii lähettämään kilpailun aikana otteluista livestreamia. Lähetys tulee löytymään sivustolta www.livestream.com. Lähetyksestä annetaan tarkempaa lisätietoa Tennisliiton Facebook-sivujen kautta kilpailun aikana.

Palkintojen kruununa matka Barcelonan ATP-kilpailuun keväällä 2018 

Cinia JGP -kilpailusarjassa on kauden aikana yhteensä kuusi osakilpailua ikäluokissa alle 10v, 12v, 14v ja 16v. Turnauksessa pelataan sekä tyttöjen että poikien kaksinpelit ja nelinpelit. Kauden päätteeksi osakilpailuista eniten pisteitä keränneet kutsutaan Cinia JGP Masters -turnaukseen.

Menestyminen kannattaa, sillä kunkin ikäluokan Masters-voittaja 2017 tullaan palkitsemaan Cinian toimesta upealla matkalla Barcelonan ATP-kilpailuun keväällä 2018. Voittajat pääsevät paitsi seuraamaan turnauksen otteluita, myös harjoittelemaan huippupelaajien kanssa.

Hangon osakilpailun ottelukaaviot ja aikataulut: https://www.tennisassa.fi/modules/system/stdreq.aspx?P=7&VID=default&SID=853862211575005&A=open%3akj%3akilpailu_detail%3a2807&S=1&C=34472

Jaa:

Seuraava uutinen: Orpana ja Ruusuvuori… →