Cinia JGP jatkuu – samalla junioreiden SM-kilpailut

2.8.2017  |  17:08

Kuva: Ville Vuorinen.

Cinia JGP -kilpailusarja jatkuu tällä viikolla kauden neljännellä osakilpailulla, joka toimii samalla junioreiden SM-kilpailuna. Kotkassa pelaavat 12-vuotiaat ja Lahdessa puolestaan ratkotaan SM-mitalien kohtalo 16-vuotiaiden osalta. SM-kilpailuista jaetaan Cinia JGP -osakilpailun pisteet tuplana.

Smash-Kotka järjestää 12-vuotiaiden osakilpailun, joka pelataan 3.-6.8.2017. Ottelut on tarkoitus pelata kolmella massa- ja kahdella hiekkatekonurmikentällä. SM-mitalit ratkotaan kaksin- ja nelinpelien lisäksi myös sekanelinpelissä. Kilpailujen karsinnat pelataan torstaina ja perjantaina, ja kaksinpelin pääsarjat alkavat lauantaina.

Lahden Kisapuiston massakentät puolestaan toimivat LVS:n järjestämien 16-vuotiaiden SM-kilpailujen ja Cinia JGP -osakilpailun näyttämönä 4.-8.8.2017. Lahdessakin Suomen mestaruuksista mitellään kaksin- ja nelinpelien ohella sekanelinpelissä. Karsinnat pelataan perjantaina ja lauantaina, ja pääsarjat käynnistyvät lauantaina.

Naistoimikunta jakaa Vihreitä kortteja hyvästä käytöksestä

Tennisliiton Naistoimikunta jakaa kussakin ikäluokassa yhdelle tytölle ja yhdelle pojalle Vihreän kortin. Kyseessä on 100 euron stipendi, joka annetaan hyvin käyttäytyvälle pelaajalle. Päätöksen stipendin saajasta tekee kilpailunjärjestäjä yhdessä Tennisliiton kanssa.

Jokaiselle pelaajalle jaettiin Hangon Cinia JGP -osakilpailun yhteydessä osallistumislahjana kolme Cinia JGP -t-paitaa. Ne pelaajat, jotka eivät osallistuneet Hangon osakilpailuun, voivat hakea kolme t-paitaa kilpailunjärjestäjältä ilmoittautuessaan ensimmäisen kerran kilpailutoimistossa. Toiveena on, että paitoja käytetään aktiivisesti kilpailun aikana.

Kauden pääpalkintona matka Barcelonan ATP-kilpailuun

Cinia JGP -kilpailusarjassa on kauden aikana yhteensä kuusi osakilpailua ikäluokissa alle 10v, 12v, 14v ja 16v. Turnauksessa pelataan sekä tyttöjen että poikien kaksinpelit ja nelinpelit. Kauden päätteeksi osakilpailuista eniten pisteitä keränneet kutsutaan Cinia JGP Masters -turnaukseen.

Menestyminen kannattaa, sillä kunkin ikäluokan Masters-voittaja 2017 tullaan palkitsemaan Cinian toimesta upealla matkalla Barcelonan ATP-kilpailuun keväällä 2018. Voittajat pääsevät paitsi seuraamaan turnauksen otteluita, myös harjoittelemaan paikan päällä itse.

Aikataulut, kaaviot ja lisätiedot:

12-vuotiaiden SM-kilpailut ja Cinia JGP, 3.-6.8.2017 (Kotka)

16-vuotiaiden SM-kilpailut ja Cinia JGP, 4.-8.8.2017 (Lahti)

Jaa:

Seuraava uutinen: WIP Tennis Open… →