Cilic voitti J.Niemisen Wimbledonissa

27.6.2008  |  05:00

Viiden erän tappio toisella kierroksella

Viisi erää joutuivat Jarkko Nieminen ja 19-vuotias Kroatian Marin Cilic pelamaan Wimbledonissa torstaina ennen kuin ratkesi, kumpi meni miesten kaksinpelin kolmannelle kierrokselle.
Ensimmäinen erän meni yhdellä syötönmurrolla Ciliclle 6-4, toinen Niemiselle 6-3.  Kolmannessä erässä Cilic oli sai selvästi otteen Niemisen pelistä, joka menetti syöttönsä kaksi kertaa, ja erä kirjattiin kroaatille 6-3.
Neljännessä erässä Nieminen oli kuin uudesti syntynyt ja johti erää jo 5-3. Erävoittoa  hän ei saanut vielä siiinä, mutta vei tie-breakin 8-6.
Viidettä erää Nieminen oli tappiolla 5-6, kun menetti oman syöttönsä ja erä- ja otteluvoitto meni Cilicille 7-5.
Niemisen osalta Wimbledon-turnaus on ohi, sillä hän ei ole mukana nelinpelissä ja sekanelipeliinkin osallistuminen kaatui kaavaillun parin, Ruotsin Sofia Arvidssonin, polvivammaan.

Seuraava uutinen: T.Nieminen Oslon ITF… →