Capriati vetäytyi olympiakisoista

10.8.2004  |  15:40

Olympiatennis alkaa 15.8. Ateenassa

Ateenan olympiakisojen tennisturnaus pelataan 15.8. alkaen. Ennen turnauksen alkua kisasta ovat vetäytyneet seuraavat pelaajat:

Naisten kaksinpelistä USA:n Jennifer Capriati, jonka paikan saavan pelaaja ilmoitetaan myöhemmin. Saksan olympiakomitea ei nimennyt Saksan joukkueeseen Anca Barnaa eikä Marlene Weingartneria, vaikka heidät oli Kansainvälinen tennisliitto ITF hyväksynyt. Heidän sijastaan kisaan tulevat mukaan Argentiinan Mariana Diaz Oliva ja Unkarin Melinda Czink.
Koska Venezuelan Milagros Sequera vetäytyi naisten nelinpelistä, pelaa argentiinalaisparin sijasta kisassa unkarilaispari Melinda Czink ja Aniko Kapros.
Hollannin olympiakomitea ei nimennyt Raemon Sluiteria Ateenaan, vaikka ITF oli hänet hyväksynyt. Sluiterin paikan sai Romanian Victor Hanescu. Hollannin Martin Verkerk vetäytyi Ateenasta, joten hänen sijalleen pääsee Australian Wayne Arthurs. Hollantilaisten sijalle nelinpeliin olisivat päässeet italialaiset Massimo Bertoli ja Filippo Volandri. Italian olympiakomitea ei kuitenkaan hyväksynyt heitä Italian joukkueeseen. Nelinpeliin pääsevät uutena parina brasilialaiset Andre Sa ja Flavio Saretta.
Argentiinalaisista jäävät pois Ranskan avointen finalistit Guillermo Coria ja Gaston Gaudio. Heidän paikalleen nimettiin kaksinpeliin Argentiinan Mariano Zabaleta ja Agustin Calleri, joka pelaa Corian sijasta myös nelinpeliä David Nalbandianin parina.
Kansainvälinen Tennisliitto yritti viimeiseen asti kääntää sekä Hollannin että Saksan olympiakomitean päätöstä olla hyväksymättä Sluiteria sekä Barnaa ja Weingartneria, mutta turhaan. Saksan olympiakomitea olisi jättänyt myös miesten turnauksesta pois Florian Mayerin, mutta ITF:n vetoomus tuotti tulosta ja Mayer nähdään Ateenassa.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Villikorttimies pudotti Ketolan… →