Bulgaria kolmannelle kierrokselle

17.7.2005  |  19:00

Suomen DC-ottelut tältä vuodelta pelattu

Tuomas Ketolan ensimmäisen erän menetys tie-breakin 5-2 johtoasemasta antoi Bulgarian Radoslav Lukaeville lisää virtaa ja mies löi maailmanluokan pelillä Suomi – Bulgaria Davis Cup-ottelun viidennessä, ratkaisevassa ottelussa suomalaisen luvuin 7-6(5), 6-4, 6-1. Ottelu kesti vain minuuttia vaille kaksi tuntia.
Erinomaisesti syöttäneen Lukaevin muukin peli pysyi hyvin kuosissaan eikä Ketolalla ollut enää tie-break –tappion jälkeen eväistä pysäyttää väkivahvaa, 193-senttistä bulgaaria.
Bulgarian 3-2 voitto Suomesta merkitsi sitä, että tämän vuoden Davis Cup on Suomelta pelattu. Maaliskuisella 5-0 voitolla Ghanasta Suomi säilytti paikkansa II ryhmässä, toisen kierroksen tappio Bulgarialle myös pitää Suomen tässä ryhmässä. Bulgaria pelaa 23.-25.9. Ukrainan kanssa noususta I ryhmään. Ottelu pelataan Ukrainassa.

Seuraava uutinen: Laine Palermon nelinpelissä… →