Bucht ja Paukku Göteborgissa tänään

18.9.2006  |  10:50

Bucht voitti Guenatin, Sarstrand Paukun

Toisessa Göteborgissa (Ullevi TK) pelattavassa miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksessa pelataan maanantaina kaksinpelin ensimmäisen kierroksen otteluita. Pääsarjassa on kaksi suomalaista, karsintojen kautta tullut Niklas Bucht, joka kohtasi Sveitsin Mathieu Guenatin ja otti tästä voiton luvuin 6-3, 6-1, sekä Juho Paukku, joka sai vastaansa kolmanneksi sijoitetun Ruotsin Marcus Sarstrandin. Paukku voitti ensimmäisen erän 6-2, mutta Sarstrand kaksi seuraavaa 7-5, 6-3.
Buchtin toisen kierroksen vastusta on ykkössijoitettu Ruotsin Björn Rehnquist.
Viime viikolla GLTK:n järjestämän ”kymppitonnin” voitti paluuta kansainvälisille kentille olkapääleikkauksen jälkeen tekevä Joakim ”Pim-Pim” Johansson, joka finaalissa kukisti Björn Rehnquistin 6-1, 7-6(4). Pim-Pim voitti puolivälierissä Juho Paukun.