Bucht Gausdalissa pääsarjaan

12.6.2007  |  11:05

Nelinpelissä puolivälierissä

Norjassa alkoi kolmen ITF Futures-kisan sarja. Polvioperaatiosta toipunut Niklas Bucht selvitti yhdellä voitolla ensimmäisessä kisassa Gausdalissa karsinnat. Ykkössijoitettuna Bucht oli suoraan toisella kierroksella, jolla voitti ilman ATP-rankingia olevan Sveitsin Marc Rossleinin 6-0, 6-1.
Pääsarjassa Bucht kohtaa Islannin Arnar Sigurdssonin (ATP 712). Nelinpeliä Bucht pelaa Ranskan Antoine Tassart parinaan. Pari otti ensimmäisellä kierroksella voiton neljänneksi sijoitetuista Italian Riccardo Ghedinista ja Kroatian Stefano Vukovista. Puolivälierissä Bucht/Tassart kohtaa tanskalaisparin Thomas Kromann/Martin Pedersen.

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
11.-17.6. Gausdal, Norja

Kaksinpelin karsinta
2.kierrosta (voittajat pääsarjaan) Niklas Bucht (1.) – Marc Rosslein Sveisti 60 61
Nelinpeli
1.kierrosta: Bucht/Antoine Tassart Ranska – Riccardo Ghedin Italia/Stefano Vukov Kroatia (4.) 64 75

Seuraava uutinen: Laine hävisi Birminghamin… →