Bohli pysäytti H.Kontisen IPP Openissa

29.11.2009  |  08:00

Kontinen/Nieminen nelinpelin loppuotteluun

Kolme erää, ratkaiseva erä aina tie-breakiin asti, tarvittiin ennen kuin Henri Kontinen ja Sveitsin Stephane Bohli saivat selville, kumpi miehistä menee IPP Openin sunnuntaiseen loppuotteluun Talissa, Helsingissä.
19-vuotias Kontinen pelasi uransa ensimmäistä ATP Challenger-turnauksen välierää.Turnauksen alussa ja vielä Jarkko Niemistä vastaan puolivälierissä Kontinen saattoi luottaa syöttöönsä, mutta välierissä se toimi vain hetkittäin. Kontinen nousi ensimmäisessä erässä vielä 2-7 tappioasemasta 7-5 erävoittoon. Toisessa erässä Kontinen ja Bohli menivät tasatahtiin erän loppuun, jossa sveitsiläinen onnistui syötönmurrossa 5-4 ja vei erän 6-4. Kolmannessa erässä Kontinen päästi Bohlin 3-0 johtoon, aloitti kirin ja jälleen mentiin tasatahtiin aina 6-6:een asti. Bohli otti tie-breakissa nopeasti 5-1 johdon, Kontisen loppukiri ei riittänyt, vaan hän hävisi sen 5-7.
Bohli kohtaa sunnuntaina loppuottelussa puolalaiskarsija Michail Przysideznyn.
Myöhemmin illalla Kontinen ja Jarkko Nieminen selvittivät tiensä nelinpelin sunnuntaiseen loppuotteluun, kun ottivat voiton Saksan Philipp Marxista ja Slovakian Igor Zelenaysta. 4-6, 6-4 [10-8].
Nelinpelin loppuottelu on Talissa sunnuntaina klo 13, sen jälkeen pelataan kaksinpelin loppuottelu.

Seuraava uutinen: Valmentajan ammattitutkinto Pajulahdessa… →