Blomqvist, Parviainen ja Vesanen pääsarjaan ÅLK Openissa

19.2.2014  |  12:09

Maanantaina käynnistyi Aktia Arenalla, Kaarinassa ÅLK Open, juniorien (alle 18v) ITF-turnaus.
Se tiedettiin, että ainakin yksi suomalaispoika nousee kaksinpelin karsinnasta pääsarjaan tiistaina, sillä  VarTen Ilari Vesanen (ei ITF-rankingia) ja PVS:n 14-vuotias Patrick Stenfors (ei ITF-rankingia) kohtasivat kolmannella kierroksella.  Ilari otti voiton suoraan kahdessa erässä.
HVS:n Cauis Blomqvist (ei ITF-rankingia) hävisi kakkossijoitetulle Viron Hendrik Lutterille (ITF 1472) ja HVS:n Otto Solatie (ei ITF-rankingia) Latvian Gustavs Lukstinsille (ITF1574). Blomqvist pääsi kuitenkin pääsarjaan lucky loserina.
Poikien kaksinpelin pääsarjassa on kaksitoista suomalaispoikaa, heistä TaTS:n Joel Popov on sijoitettu ykköseksi ja järjestävän seuran Eero Vasa kakkoseksi.

Tyttöjen kaksinpelin karsinnasta vain Smashin Kristina Parviaisella (ei ITF-rankingia) oli mahdollisuus nousta pääsarjaan ja sen hän myös teki. Voitto karsinnan ykkössijoitetusta Venäjän Nadezda Bykovasta (ITF 1394) tuli suoraan kahdessa erässä.
Tyttöjen kaksinpelissä on kymmenen suomalaista, joilla kaikilla on avauskierroksella vastassaan venäläispelaaja.

ÅLK Open
Juniorien ITF-turnaus (4.kateg.)
17.-23.2.2014 Kaarina
Järj: ÅLK

Poikien kaksinpelin karsinta
3.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Ilari Vesanen – Patrick Stenfors 63 61, Hendrik Lutter Viro (2.) – Caius Blomqvist 36 64 62, Gustavs Lukstins Latvia (3.) – Otto Solatie 62 63
Tyttöjen kaksinpelin karsinta
3.kierrosta: Kristina Parviainen – Nadezda Bykova Venäjä (1.) 61 76(4)

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Joukanen ja Orpana… →