Blomqvist alle 21-vuotiaiden Ruotsin mestaruuteen

15.4.2023  |  21:33  |  Raportit

Hangon Tenniskerhon Clarissa Blomqvist voitti alle 21-vuotiaiden Ruotsin mestaruuden.

18-vuotias Blomqvist asuu ja treenaa tällä hetkellä Ruotsissa, jossa hän edustaa Helsingborgin tennisseuraa. Blomqvist oli 21-vuotiaiden Ruotsin mestaruuskisojen ykköseksi sijoitettu ja hän pelasi läpi turnauksen sijoitustaan vastaavalla tavalla. Blomqvist ei hävinnyt erääkään neljässä pelaamassaan ottelussa; loppuottelussa kukistui toiseksi sijoitettu Tilde Jagare 7-5, 6-4.

”Tasaista ja hyvää peliä itseltäni koko turnauksen ajan. Ei ehkä ollut ihan paras taso kisassa, mutta olihan se pakko mennä yksi Ruotsin mestaruus hakemaan pois. Olen pelannut paljon täällä ja voittanut myös, niin löytyy hyvin itseluottamusta näissä kisoissa”, kommentoi Blomqvist.

ALLE 21-VUOTIAIDEN RUOTSIN MESTARUUSKISAT

Blomqvist suuntaa katseitaan myös jo ammattilaiskenttiä kohti. Itseasiassa Ruotsin mestaruutta ei sen pidemmin jääty juhlimaan, vaan sunnuntaina alkavat karsinnat ITF-ammattilaisturnauksessa Serbiassa.

Viimeisin vuosi on ollut Blomqvistille todella menestyksekäs myös Suomessa. Tänä vuonna hän voitti TEHO Sport Finnish Tourin avausosakilpailun Jyväskylässä ja viime vuonna tulivat aikuisten ulkokenttien ja alle 21-vuotiaiden sisäkenttien Suomen mestaruudet.