Blake voitti Jarkko Niemisen

29.9.2006  |  14:35

Niemiselle tappio nelinpelissä

Jarkko Nieminen ja USA:n James Blake kohtasivat perjantaina kolmannen kerran. Kaksi aiempaa kohtaamista oli päättynyt Blaken voittoon ja niin päättyi myös tämä 525.000$ ATP-turnauksen, Thailand Openin, kaksinpelin puolivälieräottelu Bangkokissa. Ensimmäinen erä meni parissakymmenessä minuutissa Blakelle 6-2, toinen erä 25 minuutissa samoin lukemin Niemiselle. Kolmannessa erässä pelaajat mursivat toistensa syöttöjä, ja lopulta erä meni Blakelle 7-5. Ottelu kesti tunnin ja 39 minuuttia. Blake kohtaa välierissä Venäjän Marat Safinin.
Torstaina päättyi Jarkon taival kisan nelinpelissä. Kolmanneksi sijoitetut Australian Ashley Fisher ja USA:n Tripp Phillips voittivat Niemisen ja Ruotsin Johan Landsbergin ensimmäisellä kierroksella 6-2, 6-1.
Ensi viikolla Nieminen kisaa 665.000$ ATP-kisassa, AIG Japan Open Tennis Championships, Tokiossa.

Seuraava uutinen: Laine ja Nieminen… →