Berner Sport hakee tuoteryhmäpäällikköä

11.2.2010  |  04:00

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyritys; kansainvälinen myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, jonka palveluksessa on noin 550 henkilöä. Yhtiö valmistaa, maahantuo ja markkinoi vahvoja merkkituotteita useilla eri toimialoilla.
Sport-osasto toimii urheilu- ja vapaa-ajan sektorilla oman tuotemerkkinsä Nokian Jalkineiden haltijana sekä muiden jalkineiden, tekstiilien ja urheiluvälineiden maahantuojana.

Haemme nyt myyntihenkistä
TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat uuden edustuksemme HI-TEC jalkineiden sekä osaston palloilumerkkien valikoimasta, kannattavuudesta ja kilpailukyvystä Suomen markkinoilla. Laadit markkinointi- ja myyntisuunnitelmat sekä huolehdit niiden käytännön toteutuksesta yhdessä tiimimme kanssa. Hoidat tehokkaasti yhteydet kansainvälisiin päämiehiin. Huolehdit yhteistyöstä palloilun lajiliittojen, seurojen ja yksittäisten pelaajien kanssa, ja osallistut vahvasti ruohonjuuritason toimintaan.

Sinulla on
jo näyttöä tulosvastuullisesta kuluttajamarkkinoinnista tunnettujen brandien parissa sekä tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Kokemus palloilu- ja/tai outdoor-tuotteiden parissa toimimisesta on toivottavaa. Vahva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön tehtävän menestyksellisen hoidon kannalta ja ruotsin kielen hallinta on suotavaa. Työskentelet tehokkaasti ja systemaattisesti sekä pystyt määrätietoisella toiminnallasi löytämään uusia ratkaisuja ja ideoita. Olet tiimipelaaja, joka kuitenkin kykenee itsenäiseen vastuunkantoon vaativissa projekteissa.

Tarjoamme alan
johtavat ja tunnetut tuotemerkit, haasteellisen sekä monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden työskennellä menestyvässä, mukavassa ja tehokkaassa tiimissämme.

Mikäli tunnet
tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi osiossa hakijat / avoimet hakumme 18.2.2010 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä
antaa Osastonjohtaja Pirjo Talka, Berner Sport, p. 050 3365 733, varmimmin 8.2. ja 12.2. klo 13-15.

Jaa:

Seuraava uutinen: Berdych voitti J.Niemisen… →