Berner puolivälieriin MM-kisoissa Turkissa

23.10.2008  |  12:50

Berner ainoana suomalaisena vielä mukana

Turkin Antalyassa pelattavissa seniorien henkilökohtaisissa MM-kilpailuissa miesten 50v. kaksinpelissä seitsemänneksi sijoitettu Joakim Berner on edennyt kaksinpelin puolivälieriin. Hän voitti 128 pelaajan kaavion kolmannella kierroksella Saksan Horst Kellingin 6-1, 6-2. Neljännellä kierroksella hän voitti kisan 10.sijoitetun Kanadan Jean-Pierre Coten 7-5, 6-2 ja kohtaa puolivälierissä kakkoseksi sijoitetun Australian Glenn Busbyn.
Elina Myöhänen oli suoraan naiset 55v kaksinpelin toisella kierroksella, jolla kohtasi seitsemänneksi sijoitetun Etelä-Afrikan Karin Boshoffin. Tämä meni jatkoon luvuin 6-0, 6-2
Tuija Hannukainen sai toisella kierroksella vastaansa 60v-kaksinpelissä 15.sijoitetun USA:n Toni Novackin, joka voitti ottelun 6-4, 6-4.

Miesten nelinpeleissä 40v-ikäluokassa on kaksi suomalaisparia. Suoraan toisella kierroksella olleet Tuomas Kivistö ja Mikko Kuumola luovuttivat kolmanneksi sijoitetulle kanadalaisparille Jean-Guy Sauve/Claude Servant ottelun ensimmäisen erän 5-5 -tilanteessa. Joakim Berner ja Antti Eränne voittivat ensimmäisellä kierroksella Italian Pietro Campin ja Saksan Gabor Takacsin 6-4, 6-2, mutta hävisivät sitten neljänneksi sijoitetuille australialaisille Christopher O’Maralle ja Andrew Schuelkelle 6-4, 4-6, 4-6.
Naisten 50v-nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Elina Myöhänen ja Leena Ranta joutuivat luovuttamaan kolmannessa erässä 5-2 johtoasemassa britti Ros Edwardsille ja USA:n Gail Murayamalle. Naisten 60v-nelinpelissä Tuija Hannukainen ja Saksan Karin Spanke hävisivät ensimmäisellä kierroksella Hollannin Willy Baksille ja Luxemburgin Thresy Noesenille 6-4, 1-6, 2-6.

1.kierrosta: Berner/Antti Eränne – Pietro Campi Italia/Gabor Takacs Saksa 64 62
2.kierrosta: Tuomas Kivistö/Mikko Kuumola – Jean Guy Sauve/Claude Servant Kanada (3.) 55 luov., Christopher O’Mara/Andrew Schuelke Australia (4.) – Berner/Eränne 46 64 64
Naiset 50v
1.kierrosta: Ros Edwards Britannia/Gail Murayama USA – Elina Myöhänen/Leena Ranta 64 16 25 luov
Naiset 60v.
1.kierrosta: Willy Baks Hollanti/Thresy Noesen Luxemburg – Tuija Hannukainen/Karin Spanke 46 61 62

Seuraava uutinen: Salonen, Manner ja… →