27.11.2010  |  17:08

Michal Przysiezny puolustaa sunnuntaina Talissa
IPP Openin viimevuotista voittoaan.
Kuva: Jouko Siro

IPP Openin viimevuotinen voittaja, kakkossijoitettu Puolan Michal Przysiezny (ATP 76) ja sijoittamaton Liettuan Ricardas Berankis pelaavat sunnuntain Talissa kaksinpelin voitosta.
Ensin tiensä finaaliin selvitti Przysiezny, joka voitti puoliväli- ja välierissä Kontisen veljekset voittaneen kuudenneksi sijoitetun Ranskan Adrian Mannarinon luvuin 6-3, 6-1 tunnissa ja kolmessa minuutissa.
Toisessa välierissä sijoittamattomat nuorukaiset, 19-vuotias Bulgarian Grigor Dimitrov ja 20-vuotias Liettuan Ricardas Berankis pelasivat tunnin ja 50 minuuttia kolme erää, joista Berankis voitti ensimmäisen vasta tie-breakissa 7-6(5). Toisen erän Dimitrov tykitti nopeasti 6-0, mutta kylmeni sitten kolmannessa erässä, tuli paljon virheitä ja turhautuminen linjatuomioihin sekoitti hänen pelirytminsä täysin. Keskittynyt ja vain olennaiseen huomionsa kiinnittänyt Berankis vei kolmannen erä 6-1 ja tuuletti finaalipaikkaa karjaisun säestämänä.
Berankis ja Przysiezny kohtaavat nyt toisen kerran. Edellinen oli vain vajaan parin viikon takaa Bratislavan Challengerin toisella kierroksella. Puolalainen joutui luovuttamaan ottelun toisessa erässä tappioasemassa 4-6, 1-3.

Seuraava uutinen: Kontinen/Nieminen IPP Openin… →