Bautista Agut voitti Jarkon Indian Wellsissä

12.3.2014  |  09:29

Kaksi tuntia ja yhdeksän minuuttia taistelivat Jarkko Nieminen (ATP 40) ja Espanjan Roberto Bautista Agut (AT 53)  Indian Wellsissa, Kaliforniassa ATP Masters 1000-turnauksen kaksinpelin kolmannen kierroksen otteluvoitosta.
Bautista Agut voitti avauserän 6-2, mutta Jarkko mursi toisen erän viidennessä pelissä espanjalaisen syötön nousten tämän turvin erävoittoon 6-4. Kolmas erä oli erittäin tasainen – siinä kumpikin onnistui kerran syötönmurrossa. Tie-break ratkaisi otteluvoiton: siinä kolmas ottelupallo antoi Bautista Agutille 8-6 voiton ja hän meni jatkoon turnauksessa.
Viime vuonna Jarkko eteni Indian Wellsissä kolmannelle kierrokselle. Hänen paras saavutuksensa Indian Wellsissä on vuodelta 2006, jolloin hän eteni puolivälieriin asti. Tämä on Jarkon 11.kerta Indian Wellsissä. Hän on ollut kisasta pois vuodesta 2003 lähtien vain kerran, vuonna 2010.