ATP Challenger palaa Talin Tenniskeskukselle marraskuussa

27.6.2019  |  14:54  |  Artikkeli

Helsingissä Talin Tenniskeskuksella järjestetään jälleen ATP Challenger -turnaus marraskuussa.

Viimeisimmät vuodet on Suomessa päästy nauttimaan vain kesäisin ATP Challenger -tason otteluista Tampereella. Tämän vuoden marraskuussa 11. päivä alkavalla viikolla nähdään jälleen Talissa Challenger-tason otteluita. Talissa on pelattu haastajatason turnaus viimeksi vuonna 2014. Tuolloin Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen juhlivat turnauksen nelinpelivoittoa. Nieminen ja Kontinen voittivat turnauksen myös vuonna 2013 ja tuolloin otti myös Nieminen kaksinpelimestaruuden.

– Olemme todella innoissamme ATP Challengerin paluusta Taliin. On tärkeää, että pystymme tarjoamaan pelimahdollisuuksia nousussa oleville pelaajillemme. Emil Ruusuvuoren uran ensimmäinen Challenger-mestaruus viime viikolla Uzbekistanissa oli upeaa katseltavaa – toivottavasti myös marraskuussa näemme Talin keskuskentällä suomalaisten hienoja otteita, kommentoi HVS-Tenniksen toiminnanjohtaja Pekka Mäkelä.

Tämän vuoden ensimmäinen Challenger-turnaus on vajaan kuukauden kuluttua, kun Tampere Open pelataan Tampereen Tenniskeskuksella 22.-28.7. Lue lisää Tampere Openista täältä.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaksinpelien puolivälierät ja… →