Andersson ja Vesanen SEB JGP 14v-kaksinpelien voittoihin Hangossa

7.6.2013  |  14:26

 Hangon tenniskentillä on maanantaista lähtien pelattu SEB JPG -kilpailusarjan kaikkien ikäluokkien kolmansia osakilpailuja HTK:n järjestäminä. Torstaina saatiin päätökseen alle 14-vuotiaiden luokat ja perjantaina pelataan loppuun alle 16-vuotiaiden luokat.
Nuorimpien ikäluokkien, 10v ja 12v, osalta pääsarjat vasta alkavat lauantaina.

Tytöt 14v
TaTS:n Matilda Vainio yllätti ensimmäisellä kierroksella ykköseksi sijoitetun Smashin Nikita Liebkindin ja eteni siitä loppuotteluun voitoilla TaTS:n Erika Hautalahdesta ja Smash-Kotkan Venla Ahdista. Finaalissa Matilda kohtasi ÅLK:n Venla Anderssonin, joka oli ottanut voitot TVS:n Eeva Heinosesta (5.), HLK:n Hedda Hakalasta (3.) ja TaTS:n Karolina Hakalasta (2.).
Loppuottelusta tuli erittäin tasaväkinen, jonka vei lopulta Venla Andersson luvuin 7-5, 6-4.
Nelinpelin voittoon menivät neljänneksi sijoitetut TaTS:n Karolina Hakala ja Erika Hautalahti. Välierissä voitto HVS:n Ronja Haikasta ja Saga Söderbergistä tuli ottelutie-breakin [10-8] jälkeen ja ottelutie-breakissa Karolinan ja Erikan nelinpelin luokkavoittokin vasta ratkesi. He kukistivat ÅLK:n Venla Anderssonin ja HLK:n Hedda Hakalan3-6, 6-0 [14-12].

Pojat 14v
Toisin kuin saman ikäluokan tyttöjen kaksinpelissä P14-luokassa kärkisijoitetut PVS:n Patrick Stenfors (1.) ja Var-Ten Ilari Vesanen (2.) etenivät eräkään menettämättä finaaliin. Patrick voitti välierissä Lo-Ten Samu-Matias Kaasalaisen (4.) ja Ilari Smashin Tatu Alasen. Loppuottelussa Ilari Vesanen voitti Patrick Stenforsin 6-3, 6-3.
TaTS:n Otto Meskanen ja Roni Rikkonen voittivat ikäluokan nelinpelin. Loppuottelusta kehkeytyi huima taistelu: tamperelaiset olivat hävinneet ensimmäisen erän Tatu Alaselle ja Patrick Stenforsille 1-6, mutta onnistuivat samaan pelinsä kasaan ja veivät toisen erän 7-5. Ottelutie-break ratkaisi voiton TaTS:n pojille luvuin 10-8.

Tytöt 16v
Kaikki neljä kärkisijoitettua tyttöä on edennyt välieriin tässä ikäluokassa. Ykkössijoitettu OVS:n Monica Malinen menetti puolivälierissä erän HLK:n Kia Wärnille, mutta selvitti vei kolmannen erän 6-2. Hän kohtaa välierissä perjantaina Lo-Ten Laura Pennasen (4.). Toisessa välierässä ovat vastakkain HVS:n Elina Joronen (2.) ja TaTS:n Roosa Timonen (3.)

Pojat 16v
Perjantaina pelataan P16-luokan kaksinpeleissä välieriä, joissa kohtaavat TVS:n Noah Johansén (1.) ja PVS:n Marcus Stenfors (4.) sekä HLK:n Otto Solatie (3.) ja HVS:n Patrick Kaukovalta (7.).

10- ja 12-vuotiaiden kaksinpelien pääsarjat alkavat lauantaina 8.6. ja ne pelataan loppuun vielä maanantaina.

Kilpailujen etenemistä voi seurata TennisOpen -järjestelmän kautta 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Kevään Street Tennis… →