Ammattilaisturnaukset jatkuvat naisten osalta Savitaipaleella 29.7.-4.8.

28.7.2019  |  13:56  |  Ennakot

Venla Ahti

Tämä vuosi on ollut naistenniksen osalta erittäin aktiivinen kotimaassa. Huhtikuussa pelattiin ikimuistoinen Fed Cup -kotiturnaus, nyt oli vuorossa Tampere Open ja kiertueen huipentaa ensi viikolla käytävä Savitaipaleen ammattilaisturnaus 29.7.-4.8.

Savitaipaleella pelataan palkintoarvoltaan 15,000 dollarin ITF World Tennis Tourin kilpailu. Perinteikkäässä ja arvostetussa turnauksessa nähdään jälleen useita suomalaisia tavoittelemassa menestystä. Savitaipaleen kaksinpelin pääsarjassa nähdään varmuudella Tampereella voiton ottanut Anastasia Kulikova ja Mariella Minetti sekä villit kortit turnaukseen saaneet viime vuoden puolivälieräpelaaja Venla Ahti, Laura Hietaranta, Alexandra Anttila ja Ella Haavisto.

Turnauksen neljä korkeimmalle sijoitettua pelaajaa ovat Valko-Venäjän Sadafmoh Tolibova, Japanin Naoko Eto ja Himari Sato sekä Australian Isabella Bozicevic.

Kaavioita ei ole vielä julkaistu. Maanantaina pelataan kaksinpelin karsintoja ja pääsarja käynnistyy tiistain ja keskiviikon aikana.

LISÄTIEDOT & KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Alle 12-vuotiaat pojat… →