Alue Cup 2011 pelattiin Kuortaneella

23.6.2011  |  13:42

Alue Cup 2011 pelattiin 19.-22.6. Kuortaneen urheiluopistolla. Vaihteleva sää teki aikataulussa pysymisen hieman haasteelliseksi, mutta koko kisa saatiin vietyä kunnialla läpi. Otteluiden lomassa joukkueilla oli oheisohjelmaa ja kaiken kaikkiaan tapahtuma olikin varsin onnistunut.

Tyttöjen 12-sarjassa kahdeksasta joukkueesta lopputteluun selvisivät Pääkaupunkiseudun joukkue (Coco Eräkangas, Nikita Liebkind ja Sonja Tittonen) sekä Varsinais-Suomi (Eeva Heinonen, Veera Antonen ja Henriikka Mankonen). Tasainen finaali ratkesi vasta nelinpelissä, jossa Eeva ja Veera varmistivat voiton Varsinais-Suomelle. Pronssille ylsivät Kaakkois-Suomen tytöt Oona Orpana, Venla Ahti ja Ella Haavisto.

Poikien 12-sarjassa yhdeksän joukkuetta pelasivat ensin alkulohkot ja sen jälkeen jatkolohkot. Lohkovoittajien jatkolohkossa Etelä-Suomen joukkue (Leo Haarala, Volter Virtanen ja Patric Skog) voitti molemmat vastustajansa. Hopeaa sai Pääkaupunkiseutu (Tatu Alanen, Ilari Vesanen ja Mikko Malkamäki) sekä pronssia Varsinais-Suomi (Otto Byman ja Mikko Ylönen).

Tyttöjen 14-sarjaan osallistui viisi aluetta ja se pelattiin viiden joukkueen lohkona. Voittajaksi selvityi Pohjois-Suomi (Monica Malinen, Kamilla Komulainen ja Tinja Pehkonen) voittaen kakki pelaamasa ottelut. Hopeaa otti Häme (Janika Hautalahti, Mariella Minetti ja Erika Hautalahti). Pronssille ylsivät Pääkaupunkisuedun Satu Salonen, Nicole Tuomola ja Aada Murtomäki.

Poikien 14-sarjaan osallistui kahdeksan aluetta. Finaalissa Etelä-Suomen joukkue (Aleksi Tuukkanen, Mikael Maljojoki ja Oskari Kulta) taisteli ratkaisevan nelinpelin kautta voiton Pääkaupunkiseudusta (Julius Pykälämäki, Otto Solatie ja Mikko Kauppila). Pronssi matkasi Varsinais-Suomeen Eero Antoselle, Tuomas Heinoselle ja Matias Kaskiselle.

Palkintojenjaossa edellä mainittujen lisäksi palkittiin tapahtumassa hyvää yhteishenkeä ja käytöstä osoittaneita junioreita. Tyttöjen 12-sarjassa Keski-Suomen joukkue Emilia Salo, Lotta Heiskanen ja Vilma Koponen sekä poikien 12-sarjassa Otto Byman (Varsinais-Suomi) ja Joonas Matikainen (Länsi-Suomi) palkittiin tsemppareina. 14-sarjassa esimerkillisen pelaajan palkinnon saivat Monica Malinen ja Julius Pykälämäki. Alueiden kapteeneina toimivat Pasi Ahti (Kaakkois-Suomi), Sami Ikonen (Etelä-Suomi), Matti Koskenalusta (Länsi-Suomi), Ville Nygård (Varsinais-Suomi), Pekka Pohjamo (Itä-Suomi), Jouni Saarnilinna (Häme), Merike Stamberg (Pohjois-Suomi), Päivi Salo (Keski-Suomi) ja Ville Tihveräinen (Pääkaupunkiseutu).

Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi (sarjat -> sarjaottelut -> divisioona Alue Cup)

(kuvassa kulta-, hopea- ja pronssimitalijoukkueet)

Jaa:

Seuraava uutinen: T.Niemiselle toisen kierroksen… →