Alle 14-vuotiaiden kansainvälisen tenniksen vaatimukset -seminaari

14.2.2019  |  18:21  |  Seurat

Helsingin Myllypurossa (Smash Center) järjestetään torstaina 7.3 klo 9:00-12:00 seminaari, jonka aiheena on alle 14-vuotiaiden junioreiden kansainvälisen tenniksen vaatimukset. Seminaarin pitää kroatialainen Hvorje Zmajik.

Zmajik on tehnyt pitkään töitä Kroatian alle 14-vuotiaiden ohjelmissa. Lisäksi hän on työskennellyt Kansainvälisessä Tennisliitossa ja vastannut pitkään Tennis Europessa valmentajien osaamisen kehittämisestä monissa eri maissa.

Seminaarissa käsitellään Zmajikin keräämää dataa siitä mitkä osaamisen kriteerit alle 14-vuotiaiden tenniksessä vievät pitkälle ja mahdollistavat pyrkimisen omaan maksimipotentiaaliin. Mitä asioita esimerkiksi harjoittelussa on hyvä huomioida eri ikävaihessa pelaajan kehityksessä?

Suosittelemme seminaaria kaikille, jotka ovat kilpatenniksen kanssa tekemisissä eri ikävaiheissa jo minitenniksestä lähtien. Seminaari tarjoaa konkretiaa kansainvälisistä osaamisen tasoista, joihin kilpapuolella yritämme pelaajia Suomesta innostaa.

Seminaarin hinta on 40 euroa per osallistuja ja maksu sisältää myös lounaan Myllypurossa. Ilmoittautumiset 28.2. mennessä: harri.suutarinen(at)pajulahti.com.

Jaa:

Seuraava uutinen: Senioreiden SM-kilpailuiden tuloksia… →