Alle 14-vuotiaiden JSM-kisassa perjantaina välierien päivä

6.6.2014  |  16:26

Kun alle 12- ja 16-vuotiaiden ulkokenttien SM-kisat saatiin päätökseen keskiviikkona Tampereella, aloittivat alle 14-vuotiaat omat kisansa. Nämä JSM-kisat ovat samalla SEB JGP -sarjan kolmannet osakilpailut, kuten torstaina alkanut 10-vuotiaiden osakilpailu, jolla ei ole SM-arvoa.
Perjantaina alkuiltapäivästä pelattiin alle 14-vuotiaiden luokissa nelinpelien välierät. Ykkössijoitetut Smashin Anttoni Kinnunen ja TaTS:n Peetu Pohjola olivat puolivälierissä tiukoilla KaTS:n Veikka Ojan ja Smashin Nino Salosen kanssa, mutta voittivat parin ottelutie-breakissa 10-6. Välierissä kahdeksanneksi sijoitettujen HVS:n Topias Ilmosen ja Max Sivulan ei sen sijaan onnistunut voittaa Anttonilta ja Peetulta peliäkään.  
Loppuottelussa Anttoni ja Peetu kohtaavat kakkossijoitetut TaTS:n Otto Meskasen ja Roni Rikkosen, jotka olivat todella tiukilla Träffin Isac Lindénin ja Jonathan Ånäsin kanssa. Nämä kukistuivat vasta tie-breakissa 11-9.
Tyttöjen nelinpelin välierissä nelossijoitetut HLK:n Bea Kivikoski ja OVS:n Fanny Törn yllättivät ykkösijoitetut TVS:n Veera Antosen ja HLK:n Hedda Hakalan. Bea ja Fanny kohtaavat loppuottelussa kolmossijoitetut LVS:n Bea Kallion ja NurTS:n Sonja Keräsen.
Nelinpelien loppuottelut pelataan lauantaina klo 13.30.

Perjantain myöhäisiltapäivässä pelataan 14-vuotiaiden kaksinpelin välierät. Poikien välierissä kohtaavat seurakaverit TaTS:n Otto Meskanen (1) ja  Peetu Pohjola (5.)  sekä Smashin Anttoni Kinnunen Smash (3.) ja KaTS:n Veikka Oja (6.).
Puolivälierissä Veikka pudotti kolmessa erässä Träffin Jonathan Ånäsin (2.), jolle edellisen kerran poikien kohtaamisessa viime kesänä hävisi, Peetu otti voiton HLK:n August Ehrnroothista (4.) ja Otto Smashin Hermanni Tiaisesta (8.). Anttoni hävisi edellisessä SEB JGP -osakilpailussa TaTS:n Roni Rikkoselle (7.), mutta nyt osat vaihtuivat eikä Anttoni menettänyt ottelussa kuin yhden pelin.

Tyttöjen välierissä HVS:n Nicola Ussher (1.) kohtaa sijoittamattoman NurTS:n Sonja Keräsen, joka puolivälierissä yllätti kolmossijoitetun TaTS.n Emilia Salon. Kakkossijoitettu TVS:n Cecilia Johansén on menettänyt kahdessa pelaamassaan ottelussa vain yhden pelin. Hän saa välierissä vastaansa HLK:n Hedda Hakalan (4.).

Sekanelin ensimmäinen kierros ja puolivälierät pelataan vielä perjantai-iltana.

Juniorien ulkokenttien SM-kilpailut
SEB JGP-sarjan kolmas osakilpailu
1.-8.6.2014 Tampere
Järj. TaTS

14-vuotiaat
Pojat
Nelinpeli

Välierät: Anttoni Kinnunen Smash/Peetu Pohjola TaTS (1.) – Topias Ilmonen/Max Sivula HVS 60 60, Otto Meskanen/Roni Rikkonen TaTS (2.) – Isac Lindén/Jonathan Ånäs Träff (3.) 62 67 [11-9]

Tytöt
Nelinpeli
Välierät: Bea Kivikoski HLK/Fanny Törn OVS (4.)- Veera Antonen TVS/Hedda Hakala HLK (1.)  62 63
Bea Kallio LVS/Sonja Keränen NurTS (3.) – Stella Erlund HVS/Fiona Kallio LVS 61 62

Jaa:

Seuraava uutinen: Haavistolle ja Joukaselle… →