Alle 12v ja 16v SM-mitalit jaossa perjantaina Hyvinkäällä

9.8.2013  |  12:40

Perjantai-iltapäivällä käynnistyvät Hyvinkään urheilupuiston tenniskentillä alle 12- ja 16-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut, jotka ovat samalla myös ikäluokkien neljännet SEB JGP -osakilpailut.

P16-luokan kaksinpelin mestaruudesta pelaavat järjestävän seuran HyTS:n Aleksi Tuukkanen ja HVS:n Patrick Kaukovalta. Poikien aiemmista kohtaamisista Patrick on voittanut kaksi viimeistä, niitä edeltävän ottelun koululaisten SM-tenniksessä voitti puolestaan Aleksi.

Ikäluokan tyttöjen kaksinpelin loppuottelussa ovat nelossijoitettu HVS:n Lila Humaloja ja kakkossijoitettu TaTS:n Roosa Timonen. Luokan ykkössijoitettu TaTS:n Milka-Emilia
Pasanen
koki tappion avausottelussaan Smashin Kristina Parviaiselle kolmessa erässä. Välierissä Lila voitti selvänumeroisesti Kristinan. Roosa selvitti alkukierroksen ottelut vaivatta ja
kukisti välierissä ÅLK:n Venla Anderssonin. Lila ja Roosa ovat edellisen kerran kohdanneet koululaisten SM-tenniksessä joulukuussa, tuolloin ottelun voitti Lila.
Nelinpelissä Lila ja Roosa pelaavat parina ja ovat edenneet jo loppuotteluun.

Alle 12-vuotiaiden luokkien kaksinpelin mestaruudet menevät HVS:n pelaajille, sillä sekä tyttöjen että poikien loppuotteluissa kaikki pelaajat ovat samasta seurasta. 
Otto Virtanen ja Aleksi Löfman ovat kärkisijoitettuja P12-luokan kaksinpelissä ja kumpikin eteni erääkään menettämättä loppuotteluun. Edellisen kohtaamisen voitti Otto huhtikuussa, koululaisten SM-tenniksessä keskinäisen ottelun voiton vei Aleksi.
Välierissä Otto voitti nelossijoitetun LTS:n Roni Hietarannan ja Aleksi kolmossijoitetun seurakaverinsa Valtteri Solatien. Valtterilla ja Otolla on jo voitetut kultamitalit nelinpelistä, jonka loppuottelussa he kukistivat Roni Hietarannan ja Aleksi Löfmanin.

Tyttöjen kaksinpelin voitosta käyvät kisan Oona Orpana (1.) ja Paula Joukanen (2.). Välierissä Oona pudotti Smash-Kotkan Ella Haaviston ja Paula HLK:n Hedda Hakalan. Viime sisäkaudella Oona ja Paula kohtasivat neljästi, niistä voiton otti kolme kertaa Oona.
Luokan nelinpelin mestaruusmitalit on jo jaettu. Mestareita ovat Hedda Hakala ja Oona Orpana, hopeaa voittivat TVS:n Cecilia Johansén ja Paula Joukanen.
Ella Haavisto ja Aleksi Löfman ovat alle 12-vuotiaiden sekanelinpelin mestareita. Finaalissa kukistuivat OVS:n Otto Koivisto ja Elli-Roosa Uusitalo.

   

Jaa:

Seuraava uutinen: M.Kontinen/Wang nelinpelin voittoon… →