Aaro Pöllänen ja Lila Humaloja jatkavat Tallinnan junioreiden ITF-kisassa

11.7.2014  |  14:16

Tallinnassa pelataan tällä viikolla junioreiden 4. kategorian ITF-kilpailu. Suomalaisia oli lähtenyt Suomen lahden yli kisailemaan ilahduttavan paljon, ja menestystäkin he ovat saavuttaneet.

Poikien karsinnoissa oli mukana yhteensä viisi pelaajaa, joista Riku Koskinen eteni ainoana viimeiselle kierrokselle. Hänkin joutui kuitenkin kokemaan tappion ykkössijoitetulle liettualaispelaajalle ratkaisukierroksella. Poikien kaksinpelin pääsarjassa mukana oli yhteensä kuusi suomalaista. Patrick Kaukovalta, Lauri Soome ja Kim Kauppila kovivat tappion avausottelussaan, mutta Julius Kaverinen, Aaro Pöllänen ja Emil Ruusuvuori selvittivät ensimmäisen kierroksen kunnialla. Pojista ainoastaan kisan neljänneksi sijoitettu Aaro selvitti myös toisen kierroksen ottelunsa, Juliuksen ja Emilin tie katkesi toiselle kierrokselle. Nelinpelissä pari Kauppila/Soome voitti avausottelunsa samoin kuin kakkoseksi sijoitettu pari Pöllänen/Losbergs LAT.

Tyttöjen karsinnoissa mukana oli kaksi suomalaista, joista Mariella Minetti selvitti molemmat ottelunsa ja eteni pääsarjaan. Mariella jatkoi hienoja otteita voittamalla pääsarjan ensimmäisen kierroksen ottelunsa ja taipumalla toisella kierroksella vasta tiukassa kolme erän kamppailussa kisan kolmanneksi sijoitetulle venäläispelaajalle. Pääsarjan ensimmäisen kierroksen selvittivät myös Lila Humaloja (6.)  ja Roosa Timonen, sen sijaan Olivia Pimiä (8.) ja Milka-Emilia Pasanen kokivat avauskierroksen tappiot. Lila voitti ainoana suomalaisena myös toisen kierroksen ottelunsa ja on yhä mukana turnauksessa. Nelinpelissä arpa heitti kaikki kolme osallistunutta suomalaispelaajaa samalle kentälle avausottelussa. Pari Timonen/Valgemae EST jatkaa voitolla parista Humaloja/Pimiä.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Ilmoittaudu mukaan valtakunnalliseen… →