Aamulehti Tampere Openissa lauantaina välierät

31.7.2010  |  08:20

17-vuotias toulouselainen Amandine Hesse (WTA 985) pysäytti napakalla pelillään tuulisessa säässä kakkoseksi sijoitetun Piia Suomalaisen (WTA 487) Tampereen naisten 10.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin puolivälierissä perjantaina.
Hesse otti heti ottelun alussa nopeasti ohjat käsiinsä, johti erää 3-0, 4-1 ja 5-2 ja vasta erän lopussa Suomalainen sai hieman pelijuonesta kiinni. Piian kiri ei riittänyt, vaan erä päättyi ranskattarelle 6-3. Toisessa erässä tämä meni menojaan vieden erän 6-1.
Sijoittamaton Hesse kohtaa välierissä kolmanneksi sijoitetun Latvian Diana Marcinkevican (WTA 506). Toisessa välierässä ovat vastakkain ykkössijoitettu Lena-Marie Hofmann (WTA 546) ja neljänneksi sijoitettu Ranskan Alize Lim.(WTA 545).
Hesse jatkaa myös nelinpelissä tsekki Monica Tumova parinaan – ja jälleen suomalaispelaajan kustannuksella. Hesse/Tumova pari voitti Cecilia Estlanderin ja Ruotsin Evelina Virtasen välierissä 6-2, 6-3.
Loppuottelussa Hesse/Tumova kohtaavat Latvian Irina Kuzminan ja Diana Marcinkevican, jotka ovat ykköseksi sijoitettuja.

Miesten nelinpelissä jännitettiin perjantaina Harri Heliövaaran ja Juho Paukun nelinpelin jatkoa. Puolivälieräottelu Brasilian Andre Ghemiä ja Portugalin Goncalo Pereiraa vastaan jäi torstaina sateen vuoksi kesken. Suomalaiset voittivat toisen erän 6-4 hävittyään ensimmäisen erän samoin lukemin. Ottelutie-breakin Ghem ja Pereira veivät 10-8 mennen jatkoon.
Portugalilaispari Joao Sousa/Leonardo Tavares lopettivat välieräottelun Timo Niemistä ja Viron Jürgen Zoppia vastaan lyhyeen: voitto tuli luvuin 6-0, 6-2.
Aamulehti Tampere Openin kaksinpelin välierät ovat: Simon Stadler Saksa – Leonardo Tavares ja Oscar Hernandez – Eric Prodon.

Seuraava uutinen: Ranskalaiset hakevat voittoja… →