21-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut Tapiolan Tennispuistossa 12.-14.4.

9.4.2019  |  19:30  |  Ennakot

Masi Sarpola (JTS) ja Mariella Minetti (TaTS) ovat turnauksen kärkisijoitetut

Helsingin Lawn-Tennis Klubi järjestää 21-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut Tapiolan Tennispuistossa tulevana viikonloppuna. Turnaus on samalla vuoden toinen TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tourin kilpailu.

Poikien kaksinpelissä on mukana 40 ja tyttöjen kaksinpelissä 21 pelaajaa. SM-mitaleista pelataan kaksin- ja nelinpeleissä. Alla on listattuna sarjojen kärkisijoitetut pelaajat:

Tytöt: [1] Mariella Minetti (TaTS), [2] Emma Eerola (TaTS), [3] Venla Ahti (Smash-Kotka), [4] Stella Remander (Lo-Te)

Pojat: [1] Masi Sarpola (JTS), [2] Roni Rikkonen (TaTS), [3] Mikael Martikainen (HVS), [4] Jason Sormunen (TCT)

Ottelut käynnistyvät perjantaina kaksinpelien karsinnoilla klo 9:00. Lauantaina pelataan pääsarjojen otteluita ja tyttöjen nelinpelimestaruuskin ratkeaa jo toisena kisapäivänä sekä sunnuntaina on vuorossa kaksinpelien loppuottelut ja poikien nelinpelifinaali.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Turnauksesta lähetetään livestream Suomen Tennisliiton YouTube-kanavalla täällä. Kannattaa laittaa kanava tilaukseen, niin saat ilmoituksen livestreamin käynnistyessä.

Kaksinpelivoittajille Suomen mestaruusmitalit, rahapalkinnot ja villit kortit yleisiin SM-kilpailuihin

Tyttöjen ja poikien kaksinpelien voittajille on luvassa Suomen mestaruusmitalien lisäksi 250 euron suuruinen rahapalkinto (finalisteille 100 euroa) ja villit kortit ulkokenttien yleisten SM-kilpailuiden pääsarjoihin. Poikien kaksinpelin finalisti saa villin kortin kaksinpelin karsintoihin.

Ulkokenttien yleiset SM-kilpailut pelataan Oulussa 24.-30.6. Ilmoittautuminen turnaukseen on jo auki täällä. SM-kilpailuiden yhteydessä juhlistetaan myös järjestävän seuran Oulun Verkkopalloseuran 100-vuotisjuhlavuotta.

Jaa:

Seuraava uutinen: B-E -luokkien SM-kilpailut… →