14-vuotiaiden poikien maajoukkue ITF World Junior Tennis -finaaliturnauksessa 2.-7.8.2021

2.8.2021  |  00:01  |  Artikkeli

Kuvassa Suomen ja Kolumbian joukkueet lauantaina järjestetyn yhteisharjoituksen jälkeen

Poikien alle 14-vuotiaiden maajoukkue, Porsche Junior Team Finland, osallistuu ITF World Junior Tennis -finaaliturnaukseen 2.-7.8.2021. Kilpailu järjestetään Prostejovissa, Tsekeissä, ja siihen on kutsuttu maanosien karsintojen perusteella 16 joukkuetta ympäri maailmaa. Poikien turnauksen kanssa pelataan samanaikaisesti myös tyttöjen vastaava turnaus, jossa Suomi ei ole mukana.

Suomen joukkueen muodostavat jo Summer Cup karsinta- ja Euroopan finaaliturnauksessa pelanneet Felix AlopaeusLinus Lagerbohm ja Oskari Paldanius. Joukkueen kapteeni on Boris Chernov. Hän tuuraa aiemmissa turnauksessa kapteenina toiminutta Joonas Jalkasta.

Joukkueet arvottiin sunnuntaina 1.8. neljän joukkueen lohkoihin. Lohkojen kaksi parasta joukkuetta pelaavat jatkokaaviossa sijoista 1-8 ja kaksi heikointa joukkuetta sijoista 9-16. Kaikille joukkueet pelaavat viikon aikana siis kuusi otteluparia, kolme lohkossa ja kolme jatkokaaviossa. Jokainen ottelupari sisältää kaksi kaksinpeliä ja nelinpelin.

Euroopasta turnaukseen kutsuttiin alunperin kuusi joukkuetta Summer Cup -lopputurnauksen sijoitusten perusteella. Suomi ja Saksa kutsuttiin turnaukseen varasijoilta kahden maan jouduttua vetäytymään matkustusrajoitusten seurauksena.

Lohkot ja otteluohjelma

Alle 14-vuotiaat pojat:

Lohko 1: Italia (1), Kolumbia (7), Espanja ja Ruotsi

Lohko 2: Sveitsi (3), Japani (6), Meksiko ja Suomi

Lohko 3: Kanada (4), Venäjä (5), Egypti, ja Thaimaa

Lohko 4: Tsekki (2), Korea (8), Ecuador ja Saksa

Suomi pelaa maanantaina 2.8. Japania vastaan. Ottelut alkavat kello 10.30 paikallista aikaa eli kello 11.30 Suomen aikaa. Avausottelusta ei ole tarjolla livestreamia. Kilpailun kaaviot ja otteluohjelma julkaistaan ITF:n kotisivuille.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 31/2021 – →