12- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailut käyntiin perjantaina Hyvinkäällä ja Lahdessa

17.8.2023  |  11:21  |  Ennakot

Perjantaina käynnistyvät 12- ja 16-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut Hyvinkäällä (HyTS) ja Lahdessa (LVS). Kyseessä on samalla kauden 5. Fazer JGP -osakilpailu.

Hyvinkäällä pelattavan 12-vuotiaiden kilpailun kärkisijoitetut ovat tyttöjen sarjassa HVS-Tennistä edustavat Lily Hagelberg sekä Siiri Metsäranta. Poikien sarjan kaksi korkeimmaksi sijoitettua ovat puolestaan Serafim Rybakov (HTK) ja Ahti Pihlajaniemi (HVS). Ottelut Hyvinkäällä käynnistyvät karsinnoilla perjantaina ja SM-finaalit ovat ohjelmassa maanantaina. Sisäkenttien hallitsevat Suomen mestarit 12-vuotiaiden osalta ovat Sonia Sirenius (HVS) sekä Adam Napari (HVS).

16-vuotiaiden SM-kilpailuiden tyttöjen sarjan ykköseksi sijoitettu ja hallitseva sisäkenttien Suomen mestari Iida Heinonen (HLK) joutui vetäytymään kilpailusta ennen pelien käynnistymistä. Toiseksi sijoitettu Emilia Lehtinen (HVS) ja kolmanneksi sijoitettu Karoliina Krook (HTK) näin ollen muodostavat kärkisijoitettujen kaksikon. Poikien sarjan ennakkosuosikkina kilpailuun lähtee ykköseksi sijoitettu Oskari Paldanius (Smash). Paldanius lähtee kirkastamaan sisäkenttien SM-hopeaa. Niklas Korsström (GT) on kaavion vastakkaisella puolella kilpailun toiseksi sijoitettu. Ottelut Lahdessa käynnistyvät perjantaina ja ulkokenttien Suomen mestarit ovat selvillä maanantaina.

SM-mitaleista pelataan kaksin-, nelin- ja sekanelinpelissä. Otteluohjelmat sekä kaaviot ovat julkaistu Ässään.

5. FAZER JGP / SM-KILPAILUT 12V | HYVINKÄÄ, HYTS
5. FAZER JGP / SM-KILPAILUT 16V | LAHTI, LVS

Jaa:

Seuraava uutinen: HPP Open: Ruusuvuori… →