10- ja 12-vuotiaat juhlivat liigacupin Suomen mestaruuksia

27.4.2015  |  15:47

Juniorien SM-liigacupeja pelattiin viime viikonloppuna Hyvinkäällä ja Espoossa. 

 

10-vuotiaiden ikäluokassa oli mukana Hyvinkäällä yhteensä 23 joukkuetta; 15 poikien ja kahdeksan tyttöjen. Poikien loppuotteluun pääsivät ETS ja HVS-Tennis, joista ensimmäinen vei voiton 2-0. Max Alopaeus voitti Emil Matikaisen 6-0, 6-2 ja pikkuveli Felix puolestaan Jami Savolaisen 6-1,6-1. 

Smash-Tennis oli 10-vuotiaiden tyttöjen sarjassa ylivoimainen mestari joukkueella Chloe GhemtioSerena Hatakka. Chloe kaatoi ETS:in Anna Saarisen 6-0, 6-2 ja Serena puolestaan Saimi Rannikon 6-1,6-0. ETS:n joukkuessa mukana oli myös Silja Sundell.

Smashin joukkueen kapteeni Ville Juhamo kiittelee joukkueensa keskittymiskykyä. 

– Chloe ja Serena ovat ikäisikseen tosi hyviä harjoittelemaan. Heidän keskittymisensä treenissä säilyy, vaikka välillä harjoitukset eivät olisikaan niitä kaikkein kivoimpia. Tytöt ovat fyysisesti isokokoisia, mikä tuo myös etumatkaa. Näin he saavat esimerkiksi lisää vauhtia palloon. 

– Hyvä ilmapiiri on kaiken a ja o paitsi valmentajien kesken, myös pelaajilla. Kun ryhmä on toimiva, kaikilla on kivaa. Hyvän fiiliksen kautta kehitystäkin tapahtuu paremmin. Minitennniksessäkin tennistä voidaan harjoitella ennen kisaa samalla tavalla kuin 12-vuotiaissa, kun homma tehdään hauskalla tavalla, Juhamo luettelee Smash-Tenniksen vahvuuksia.

12-vuotiaat mittelivät liigacupin Suomen mestaruuksista Espoossa. Tytöissä kultaa voitti ÅLK joukkueella Olivia TuominenHelmi Hyytiä. Hopeaa vei TaTS Suvi Särkisen ja Stella Äijälän voimin.

 

12-vuotiaissa pojissa ottelut kirkkaimmista mitaleista käytiin OVS:n ja ÅLK:n välillä. Loulta voitto meni Ouluun joukkueella Andreas Sillaste, Jimi Goman ja Santtu Savusalo. Hopeatiimi ÅLK:ssa pelasivat Axel Eriksson, Oliver Byskata ja Daniel Kotka

Lämpimät onnittelut kaikille mitalisteille! 

Jaa:

Seuraava uutinen: Muista hyväksyä seurasiirrot… →