OmaTenniksen käyttäjille tarjotaan joka kuukausi spesiaalisisältö, jota ei ole saatavilla mistään muualta!

Joulukuu: Fanikaupan alennuskuukausi

OmaTenniksen käyttäjät saavat Tennisliiton fanikaupan tilauksista 10 % alennuksen koodilla Tennis4Me. Kampanja on voimassa 13.12.2021-16.1.2022.

OSTOKSILLE

Marraskuu: Onko tässä Suomen kovin syöttö? – ”Jokaisessa syöttövuorossa vähintään kaksi ässää”

Syöttö: uhka vai mahdollisuus? Tennishalleissa kuuluu aika-ajoin kovia pamahduksia, silloin tietää vahvan syöttäjän olevan kentällä. Hermanni Tiainen kuuluu Suomen kovasyöttöisimpiin pelaajiin – Tiaisen ykkönen on pamahtanut kenttään parhaimmillaan 225 kilometrin tuntivauhdilla.

LUE ARTIKKELI

Lokakuu: Ennennäkemätöntä treenimateriaalia

Palaa miesten maajoukkueen voittoisiin tunnelmiin, tai tässä vaiheessa ei vielä voittoa Intiasta ollut otettu, Espoo Metro Areenalla! Yhdeksän minuutin verran ennennäkemätöntä treenivideota!

KATSO VIDEO

Syyskuu: Tennis on myös välineurheilua

Tennismailan valinnassa kannattaa ottaa huomioon monta eri tekijää, oli sitten aloittelija tai kilpapelaaja. Lue koko artikkeli TÄÄLTÄ.

Elokuu: Emma Laine – lempitreeni

 

Heinäkuu: Tuupparin mielenmaisema

Tuuppari saa kärsivällisyyden koetukselle – ”Välillä sitä kuulee kirosanoilla höystettyä huutelua siitä, miten olen tuuppari”. Verneri Tuomi tunnistaa ja tunnustaa olevansa tuuppari, ja siitä hän on myös saanut kuulla. Lue koko artikkeli TÄÄLTÄ. Voitko samaistua? Pitkiä ja raastavia palloralleja toivottaen!

Kesäkuu: ”Voitonhuuto kuului varmasti toiselle puolelle hallia”

Kisatilanne tarjoaa pelaajille tunteiden vuoristoradan, mikä saattaa jossain tilanteessa kauhistuttaa, mutta lopulta kuitenkin koukuttaa. Lue lisää tästä tunteiden vuoristoradasta ja ensimmäisen kisavoiton tarjoamasta euforiasta TÄÄLTÄ.

Toukokuu: Otto Virtanen – tehokas kämmenlyönti

 

Huhtikuu: Emma Laine – lentolyönnin ABC

 

Maaliskuu: Hyvä, paha stoppari

Maaliskuun spesiaalisisältönä on mielenkiintoinen artikkeli rakastetusta ja vihatusta lyönnistä: stoppari. Miltä tuntuu hyvä stoppari? Entäpä paha? Artikkelissa käydään läpi stopparia lyöntinä: kuinka se lyödään ja mitä hyötyä siitä on? Nautinnollista lukuhetkeä – pääset artikkeliin tästä.

Helmikuu: Patrik Niklas-Salminen – syötön salat


Tammikuu: Jarkko Nieminen – täydellinen rystylyönti