Emma Laine toiselle kierrokselle Tallinnassa

10.8.2010  |  21:29

Emma Laine (WTA 286) eteni toiselle kierrokselle naisten 25.000$ ITF-turnauksen kaksinpelissä tiistaina Tallinnassa.
Laine kohtasi kisan viidenneksi sijoitetun Tsekin Petra Cetkovskan (WTA 181). Tämä voitti ensimmäisen erän 6-3, mutta Laine toisen 6-1.  Cetkovskalla oli lääkintätauko toisen erän 1-4 tappioasemassa. Hän valitteli hieman nilkkaansa. Emma Laine johti kolmatta erää 3-0, kun tsekki luovutti ottelun.
Toisella kierroksella Laine kohtaa britti Naomi Broadyn (WTA 280). Emma voitti Broadyn viime vuonna Glasgown ITF-turnauksen puolivälierissä 7-5, 6-1.
Villin kortin kisaan saanut Saana Saarteinen (ei WTA-rankingia) kohtaa ensimmäisellä kierroksella keskiviikkona venäläiskarsija Alexandra Artamonovan (WTA 825)
Nelinpelissä Saarteinen ja Australian Johanna Konta ahdistelivat kakkosiksi sijoitettuja kiinalaisia Lu Jing-Jingia ja Sun Sheng-Nania, jotka kuitenkin veivät voiton kahdessa erässä..

Naisten 25.000$ ITF-turnaus
8.-15.8.2010 Tallinna, Viro

Kaksinpeli
1.kierrosta: Emma Laine – Petra Cetkovska Tsekki (5.) 36 61 30 luov.
Nelinpeli
1.kierrosta: Lu Jing-Jing/Sun Sheng-Nan Kiina (2.) – Johanna Konta/Saana Saarteinen 63 75

Seuraava uutinen: Sarjatenniksen nousukarsinta… →