Kalliolle ja Sillanpäälle tappiot Egyptissä

30.10.2013  |  08:38

Ensimmäisen kierroksen tappioon päättyi sekä Henrik Sillanpään että Matias
Kallion
miesten 10.000$ ITF Futures -turnaus Sharm El Sheikhissä, Egyptissä.

Sillanpää koki tappion Ranskan Maxime Hamoulle (ATP 1314) luvuin 4-6, 2-6.  Tämä turnaus Sharm El Sheikhissä oli Henrikin jo viides perättäinen. Lokakuu Egyptissä oli hänelle menestys: ensimmäisessä kisassa hän oli kaksin- ja nelinpelin välierissä, toisessa kisassa nelinpelin välierissä ja neljännessä kisassa kaksinpelin puolivälierissä. Kaksinpelin ATP-rankinginsä nousi kuukauden aikana sijalta 925 sijalle 791.

Kalliolle tämä oli kolmas perättäinen turnaus Sharm El Sheikhissä. Kahdessa ensimmäisessä hä jäi karsintaan, tämän kolmannen kisan pääsarjaan hän sai villin kortin. Kuudenneksi sijoitettu Italian Francesco Picco (ATP 565) kuitenkin otti hänestä voiton avauskierroksella luvuin 6-2, 6-2.

Matias eteni toisessa kisassaan nelinpelin puolivälieriin. Hän ja Henrik tavoittelivat tässäkin kisassa puolivälieräpaikka, mutta joutuivat taipumaan ottelutie-breakissa puolalaisille Kamil Gajewskille ja Daniel Kossekille.

Miesten 10.000$ ITF Futures
28.10.-3.11.2013 Sharm El Sheikh, Egypti
1.kierrosta: Francesco Picco Italia (6.) – Matias Kallio (villi kortti) 62 62, Maxime
Hamou Ranska – Henrik Sillanpää 64 62
Nelinpeli
1.kierrosta: Kamil Gajewski/Daniel Kossek Puola (villi kortti) – Matias Kallio/Henrik
Sillanpää 16 76(5) [10-5]