M.Kontinen ja Sillanpää ATP Challengerin karsinnassa Hollannissa

1.9.2014  |  10:24

Sekä Micke Kontinen että Henrik Sillanpää ottivat avausvoiton Alphen aan den Rijnissa, Hollannissa 42.500? ATP Challenger -turnauksen kaksinpelin karsinnassa.
Nelossijoitettu Micke Kontinen (ATP 441) voitti Hollannin Sander Arendsin (ATP 1182) 6-2, 6-3 ja kohtaa toisella kierroksella Moos Sporkenin (ATP 1474) .
Henrik Sillanpää (ATP 570) on seitsemänneksi sijoitettu. Voitto Egyptin Karim Hossamista (ATP 596) tuli tiukan kahden erän jälkeen 7-6(2), 7-6(5). Viime vuonna miehet kohtasivat Sharm El Sheikhissä ITF Futures -turnauksen välierissä, jossa Hossam otti voiton kolmessa erässä. Toisella kerroksella Sillanpäällä on vastassaan Hollanin Bobbie De Goeijen (ATP 1315).

Alphenin pääsarja aukeaa kolmella voitolla. Maanantaina pelataan kaksi kierrosta. Kontisen ja Sillanpään toisen kierroksen ottelut alkavat klo 11 Suomen aikaa ja kolmannen kierroksen ottelut alkuillasta.

ATP Challenger 42.500?
31.8.-7.9.2014 Alphen aan den Rijn, Hollanti

Kaksinpelin karsinta
1.kierrosta: Micke Kontinen (4.) – Sander Arends Hollanti 62 63, Henrik Sillanpää (7.) – Karim Hossam Egypti 76(2) 76(5)