Tennisliiga lippuehdot

Lippujen käyttöehdot

Lipun haltija näin ollen hyväksyy nämä ehdot, jotka Suomen Tennisliitto (myöhemmin STL) asettaa TEHO Sport Tennisliiga otteluille

 1. Lippu on henkilökohtainen, eikä ole vaihdettavissa eikä jälleen myyntiä varten. STL pidättää itsellään oikeuden peruuttaa myöntämä lippu, ilman tai seurauksen kanssa, palauttamalla jo ostettu lippu. Lipun jälleen välitystä eikä uudelleen sisäänpääsyä sallita.
 2. Lipunhaltija tiedostaa kaikki riskit ja vaarat mitä tapahtumaan osallistuminen saattaa sisältää ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana tai tapahtuman jälkeen.
 3. Kaikki lipunmyynti tapahtumaan on lopullista ilman palautus – tai vaihto-oikeutta. Lipunhaltija on vastuussa lipun katoamisesta, varastamisesta tai hajoamisesta.
 4. Lippuja ei tule myöntää mainostarkoitukseen, promotapahtumiin (kilpailuihin) tai muihin vaihdantakauppoihin.
 5. Lipunhaltija suostuu huolelliseen etsintään ja tarkastukseen kiellettyjen esineiden takavarikointia varten. Kiellettyjä esineitä ovat (ei ainoastaan mainitut) mm. pullot, tölkit, alkoholituotteet, merkit, videokamerat, jotka ovat laadultaan niin hyviä että niillä voi kuvata lähetystä vastaavaa kuvaa, kameran linssit jotka ylittävät yli 300mm pituudeltaan, sateenvarjot, ilotulitteet ja savupommit. Alkoholin vaikutuksen alaisille henkilöille ei myönnetä sisäänpääsyä lisensioituihin tiloihin.
 6. Lipunhaltija ei saa kantaa mitään poliittista, myynninedistävää -tai mainosmateriaalia, jonka muut ihmiset voivat nähdä tapahtumaan.
 7. Lipunhaltijat eivät saa jakaa kirjallisuutta tai muuta materiaalia tai myydä tai jakaa kauppatavaraa tapahtumassa.
 8. Tulemalla tapahtumaan lipunhaltija suostuu siihen että häntä saatetaan kuvata, videoida tai nauhoittaa tapahtumapaikalla tai sen lähettyvillä. Lipunhaltija myöntyy siihen, että järjestäjä, media tai yhteistyökumppanit voivat käyttää hänen kuvaansa, videoita missä hän esiintyy tai ääntään, lähetyksissä tai kaupallisessa tarkoituksessa ilman mitään korvausta tai lupaa.
 9. Tapahtuman päivämäärä ja aika voivat vaihtua ilman mitään lisäilmoitusta. Jos tapahtuma peruuntuu kokonaan, lippujen käsittelymaksuja ei palauteta. Lipunhaltijaa muistutetaan, että kyseessä on urheilutapahtuma, ja on altis muutoksille (esim. epäsuotuisat sääolosuhteet, pelaajan loukkaantuminen, jne.). Ottelut pelataan tapahtuman sääntöjen mukaisesti (kuten ilmoitettu Tennisliigan ja Tennisliiton verkkosivuilla www.tennisliiga.fi & www.tennis.fi) mukaan lukien mahdolliset käynnissä olevat muutokset tai kokeilut. STL:lla ei ole velvoitetta lipunhaltijaa kohtaan, mikäli tapahtuma muuttuu säännöissä tai edellä mainituista syistä johtuen. Lipunhaltijan tulee huomioida etenkin ”dead rubber policy”, jota sovelletaan sijoitusotteluissa, kun voittaja on ratkennut vähemmän kuin kolmessa (naiset) tai vähemmän kuin neljässä ottelussa (miehet). Käytännön mukaisesti, lipunhaltija hyväksyy, että sijoitusotteluissa tosiasiallisesti pelattavien otteluiden määrä ei välttämättä vastaa mainostettujen otteluiden määrää.
 10. Jos syntyy erimielisyyttä koskien lippujen käyttöä tai tapahtumaan osallistumista, lipunhaltija sitoutuu ratkaisemaan riidat sitovassa välimiesmenettelyssä Helsingissä Suomen lakien mukaisesti.
 11. Lipunhaltija tai katsoja ei saa koota, levittää, välittää tai julkaista mitään tuloksia tai statistiikkaa otteluihin liittyen kaupalliseen tai vedonlyönti tarkoitukseen kesken ottelun ennen kuin se on pelattu loppuun.