2.divisioona

2. divisioona, sisäkausi 2023-2024

Tämä kysely on tarkoitettu naisten ja miesten 2.divisioona joukkueiden kapteeneille/seurojen yhteyshenkilöille. Mikäli seurastanne pelaa useita joukkueita 2. divisioonassa niin täytäthän lomakkeen jokaiselle joukkueelle erikseen tai kerran (listaa kaikki joukkueet nimen kohdalle), jos tiedot ovat kaikille samat. Otteluohjelma luodaan Tennisliiton toimesta ja julkaistaan joukkueille 29.9. mennessä. Kotijoukkue määrittelee ottelun alkamisajan. Mikäli otteluohjelman luonnin jälkeen otteluita halutaan siirtää, molempien joukkueiden tulee hyväksyä siirto ja uusi otteluaika. Ilmoitathan lomakkeessa mahdollisimman tarkkaa omat toiveet/rajoitukset, mikäli niitä on. Vastaathan lomakkeeseen 22.9. mennessä.

  • Kirjoita joukkueen nimi (esim. GT 2)
  • Kaikki joukkueet voivat halutessaan ilmoittaa yhden ennakkoon määritellyn sarjaviikonlopun, jolloin joukkueen ei ole mahdollista pelata koti- tai vierasottelua. Voit myös valita kohdan "kaikki viikonloput ok" niin helpotat sarjaohjelman tekoa. "Kaikki viikonloput ok" on automaattivalintana. Jos haluat vaihtaa vastauksen niin klikkaathan kyseistä vaihtoehtoa niin sarjaviikonloput avautuvat näkyviin.
  • Jos joukkueen kotiotteluilla on kiinteä alkamisaika (esimerkiksi lauantaisin kello 10:00) niin ilmoitathan sen tässä.
  • Tähän tekstikenttään voit kirjoittaa vapaasti. Esimerkiksi ilmoittaa viikonlopuista, jolloin joukkueelle käy vieraspeli, mutta ei kotipeli tai toisinpäin tai toiveet tuplaviikonlopuista.