Aloita sarjatennis

Yhdessä kilpailemaan ja nauttimaan tenniksestä? Sarjatennis on juuri sinulle ja kavereillesi!

Sarjatennistä pelataan sisä- ja ulkokaudella, miehissä kuudella ja naisissa neljällä tasolla. Harrastajat aloittavat alueellisista sarjoista, miehissä V- ja naisissa III-divisioona.

Sarjatenniksen tasot ovat TEHO Sport Tennisliiga, I-divisioona, II-divisioona, III-divisioona, IV-divisioona ja V-divisioona. Tutustu sarjatennikseen tarkemmin täältä. Aiemmin mukana olleiden joukkueiden tulee vahvistaa ilmoittautumisensa TennisÄssän kautta ja uudet joukkueet ilmoitetaan seuran sarjatennismanagerin toimesta.

Pelaamisen iloa alueellisista miesten V- ja naisten III-divisioonista

Kerää kaveriporukka kasaan ja aloita sarjatennis! Ulkokauden II-V -divisioonien pelikausi on 2.6.-20.8.2023.

Alimmilla miesten V- ja naisten III-divisioonan harrastetasoilla pyritään takaamaan sopivan tasoisia ja mielekkäitä otteluita. Pelaajat saavat olla korkeintaan D-luokassa.

Ilmoittautumiset oman seuran sarjatennismanagerin kautta 3.4. alkaen – ilmoittaudu mukaan 15.5. mennessä. Alla on kaikki oleellinen tieto alueellisista miesten V- ja naisten III-divisioonista.

PELITAPA
Yhdessä sarjaottelussa pelataan 2 x kaksinpeliä ja 1 x nelinpeli. Jokainen ottelu pelataan 1h aikapelinä käyttäen Pro Set -pelitapaa; eli yksi erä kahdeksaan peliin, no ad -säännöllä (no ad -tilanteessa vastaanottaja valitsee ruudun). 7-7 tilanteessa pelataan viiden pisteen tie-break ottelun ratkaisemiseksi.

Kauden aikana joukkueenne saa 3-6 ottelua riippuen ilmoittautuneiden määrästä. Lohkojaot ja tulokset TennisÄssässä. Joukkueet sopivat otteluajat keskenään.

ALUEET
Pääkaupunkiseutu
Lounais-Suomi
Häme
Keski-Suomi
Länsi-Suomi
Itä- ja Kaakkois-Suomi
Pohjois-Suomi

OSALLISTUMINEN
Tennisliiton jäsenseurat voivat nimetä joukkueita. Sarjamaksu on 90€/joukkue III-V -divisioonissa (laskutetaan seuralta). Pelaajilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Kotijoukkue/seura huolehtii kenttä- ja pallokustannuksista.

ULKOKAUDEN SARJATENNIS
ETSI SEURASI & ILMOITTAUDU MUKAAN SARJATENNIKSEEN