Sata-Tennis hakee päätoimista valmentajaa

26.2.2019  |  12:21  |  Seurat

Sata-Tennis on Helsingin Laajasalossa sijaitseva 400 jäsenen seura, jonka jäsenmäärä on voimakkaassa kasvussa. Seuran panostus on kilpa- ja harrastetoiminnassa. Haluamme erityisesti kehittää alle 10-vuotiaiden (U10) toiminnan laatua, jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman monille lapsille hyvät olosuhteet kehittyä aina huippupelaajaksi asti. Tätä tarkoitus varten Sata-Tennis hakee nyt kolmatta päätoimista valmentajaa.

Tässä tarvitsemme sinun apuasi. Etsimme ensisijaisesti ammattitaitoista, innostavaa ja jo hieman kokemusta omaavaa valmentajaa, joka on valmis kehittämään ja sitoutumaan U10 toimintaamme pitkäjänteisesti. Työnkuvasi muodostuu henkilökohtaisten keskusteluiden jälkeen, mutta pääpaino on alle 10-vuotiaiden valmennuksessa ja valmennusjärjestelmän kehittämisessä. Työt pääset aloittamaan 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle resurssit, kilpailukykyisen palkan, innokkaan ja motivoituneen työyhteisön sekä mahdollisuuden jatkokouluttautua.

Vahvuudeksi katsomme motivaation, kyvyt ja taidon valmentaa eri ikäisiä ja tasoisia pelaajia. Jos koet vahvuutesi olevan mieluummin aikuis- tai kilpavalmennuksessa, niin mainitse tämä hakemuksessasi.

Plussaa ovat hyvät tietotekniset perustaidot.

Tervetuloa mukaan!

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot 22.3.2019 mennessä päävalmentaja Ville Tihveräiseltä: ville.tihverainen@sata-tennis.fi, 044-5644941

Alustava työnkuva U10 vastaava

  • Tennisvalmennusta 25h
  • Ryhmänhallinta U10
  • Tiedotus ja yhteydenpito pelaajiin ja vanhempiin U10
  • Kilpailut ja tapahtumat U10
  • Kouluyhteistyö, seurayhteistyö

Lisätietoa Sata-Tenniksen toiminnasta: www.sata-tennis.fi

 

Jaa:

Seuraava uutinen: K-ryhmä ryhtyy tukemaan… →