J.Nieminen voitti Schüttlerin Hampurissa

13.5.2008  |  20:15

Toisella kierroksella vastassa Federer

Jarkko Nieminen (ATP 27) otti tunnissa ja kahdeksassa minuutissa voiton Saksan Rainer Schüttlerista Hampurin 2,27 milj.euron ATP Masters-sarjan turnauksen miesten kaksinpelin ensimmäisen kierroksen ottelussa tiistai-iltana. Ensimmäisen erän Jarkkovoitti 6-1, toisen erän 6-3. Toisessa erässä edettiin 3-3:een, mutta sitten Nieminen onnistui murtoyrityksessään. Tämä oli Niemisen viides voitto saksalaisesta. Miehet ovat kohdanneet kaikkiaan kahdeksan kertaa.
Toisella kierroksella Jarkko kohtaa kisan ykkösen, Hampurin turnauksen neljä kertaa voittaneen Sveitsin Roger Federerin. Myös he ovat olleet usein vastakkain: tämä on miesten yhdeksäs keskinäinen ottelu. Federer on voittanut kaikki aiemmat kohtaamiset.
Federerin turnausvoitot Hampurista ovat vuosilta 2002, 2004,2005 ja 2007 Nieminen on ollut Hampurissa kahdesti kolmannella kierroksella (vuosina 2006 ja 2007) ja kerran, vuonna 2003, toisella kierroksella.(RN)

Seuraava uutinen: Laaksonen puolivälieriin Itävallassa… →