Paukku Finnish Tennis Tour-voittoon Oulussa

14.2.2005  |  13:30

Finaalissa kukistui Sami Huurinainen

Ykkössijoitettu HVS:n Juho Paukku voitti Oulussa pelatun Finnish Tennis Tourin toisen osakilpailun. Paukku oli suoraan toisella kierroksella, jolla voitti OVS:n Juuso Nousiaisen 6-2, 6-4, puolivälierissä V-P:n Matti Mannisen 6-2, 4-6,6-4, välierissä HVS:n Tuomo Ojalan ja finaalissa JTS:n Sami Huurinaisen 7-6(2), 6-2.
Viidenneksi sijoitettu Huurinainen pudotti välierissä kahdeksanneksi sijoitetun MVS:n Mika Purhon kolmieräisen kamppailun jälkeen luvuin 3-6, 6-2, 7-5.
OVS:n järjestämän kisan piti olla naisten Finnish Tennis Tourin ensimmäinen osakilpailu, mutta kisaan ilmoittautui vain kolme naista. Luokkaa ei siten syntynyt ja pelaajan menivät miesten B-luokkaan.
Miesten pistetilaston kärjessä ovat 12 pisteellä TaTS:n Lauri Kiiski, joka voitti ensimmäisen osakilpailun Tampereella, ja Juho Paukku. Kolmantena on TaTS:n Martin Rämmal 10 pisteellään ja neljäntenä Sami Huurinainen kahdeksalla pisteellään.