Paukku jatkaa Sunderlandissa

14.10.2004  |  09:45

Juho Paukku pelaa kaksin- ja nelinpelin torstaina

Juho Paukku (ATP 541) uurasti 2 h 45 min toisen kierroksen ottelussaan 10.000$ ITF Futures-turnauksessa Sunderlandissa keskiviikkona. Raataminen ei mennyt hukkaan, sillä viidenneksi sijoitettu Tanskan Frederik Nielsen (ATP 454) kukistui 5-7, 6-3, 7-6(7). Voitto vei Paukun puolivälieriin, jossa hän kohtaa torstaina 19-vuotiaan brittikarsija Ross Hutchinsin (ATP 849), joka 2001 voitti TaTS Openin ja oli finaalissa Vierumäen Junior Cupissa, molemmat juniorien ITF-pistekilpailuja.
Paukku ja Lassi Ketola ottivat avauskierroksella nelinpelivoiton luvuin 7-6(4), 6-2 brittiparista Jamie Baker/Tom Rushby. Puolivälierissä torstaina he kohtaavat kakkosiksi sijoitetut britit Daniel Kiernanin ja David Sherwoodin.
(RN)

10.000$ ITF Futures-turnaus
Sunderland, Iso-Britannia 11.-17.10.2004

2.kierrosta: Juho Paukku – Frederik Nielsen Tanska (5,) 57 63 76(7)
Nelinpeli
1.kierrosta: Lassi Ketola/Paukku – Jamie Baker/Tom Rushby Iso-Britannia 76(4) 62

Seuraava uutinen: Holmberg/Tuohimaa puolivälieriin… →