9v Miditour

9v Miditour on vuonna 2018 alkava uusi kilpailusarja.

Sarja on tarkoitettu 9-vuotta täyttäville tai nuoremmille lapsille. Sarja koostuu viidestä osakilpailusta, ja osakilpailut pelataan sekä Etelä- ja Pohjois-Suomessa. Kukin kilpailu pelataan yhden päivän aikana, ja jokainen osallistuja saa useamman 2-peliottelun. Ottelut pelataan kokonaisella midikentällä ja oranssilla pallolla. Osallistumismaksu on 30 euroa.

Sarjan tavoitteena on antaa opastusta lapsille sekä vanhemmille kilpailutilanteessa toimimisesta. Kentillä on apuna kentänvalvojia, jotka neuvovat pelaajia tarpeen vaatiessa. Useammassa osakilpailussa järjestetään myös vanhemmille luentoja eri aihealueista.

PISTETILANNE 2018

Pisteillä leirille Pajulahteen

Jokaisessa kilpailussa palkitaan kolme parasta pelaajaa/luokka mitalein. Lisäksi palkitaan päivän tsemppari.

Sarjasta kerätään pisteitä. Pisteitä kerätään kummaltakin alueelta erikseen. Vuoden 2018 osalta Etelä-Suomen osakilpailujen perusteella palkintoleirille Pajulahteen kutsutaan 8 eniten pisteitä kerännyttä tyttöä ja poikaa. Pohjois-Suomesta kutsuttujen määrä on 4 tyttöä sekä 4 poikaa.

Osakilpailuiden osallistujamääriä saatetaan rajoittaa, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa! Mikäli osallistujamäärää on rajoitettu, otetaan pelaajat mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisenssit kuntoon

Pelaajilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivujen: www.tennisassa.fi kautta.
Ilmoittautuakseen kilpailuun tulee pelaajalla olla Ässässä pelaajanumero. Mikäli pelaaja ei ole koskaan kilpaillut virallisessa kilpailussa, tulee pelaajan täyttää lomake rekisteröityäkseen Ässään. Tämän jälkeen hän saa tunnuksen ja salasanan joilla pääsee jatkossa kirjautumaan Ässään (esim. ostamaan lisenssin, ilmoittautumaan kilpailuun jne.)

Pelaajat jaetaan 3-4 pelaajan lohkoihin. Pelaajia ei sijoiteta. Lohkossa ei saa olla enempää kuin kaksi saman seuran pelaajaa, jos se vaan on mahdollista toteuttaa. Jos pelaajia on niin vähän tai yhdestä seurasta on valtaosa pelaajista, voidaan samaan lohkoon ottaa useampia saman seuran pelaajia.
Lohkovaiheen jälkeen parhaat pelaajat siirretään cup-kaavioon, joka pelataan loppuun.

Sarjan tarkat säännöt löytyvät kilpailumääräyksistä.

1. osakilpailu

10.2.2018 Katinkulta, SoTS (Pohjois-Suomi)

24.3.2018 Helsinki, HLK (Etelä-Suomi)

2. osakilpailu

12.5.2018 Helsinki, Sata (Etelä-Suomi)

12.5.2018 Jyväskylä, JTS (Pohjois-Suomi)

3. osakilpailu

16.6.2018 Pajulahti (Etelä-Suomi)

16.6.2018 Kempele, KemTen (Pohjois-Suomi)

4. osakilpailu

25.8.2019 Lohja, LoTe (Etelä-Suomi)

25.8.2019 Kuopio, KTS (Pohjois-Suomi)

5. osakilpailu

10.11.2018 Kaarina, ÅLK (Etelä-Suomi)

10.11.2018 Oulu, OVS (Pohjois-Suomi)