Puheenjohtaja Pokelan tervehdys

Hyvä tenniksen ystävä, Yhdessä enemmän, yhdessä menestyen! Olemme jälleen maajoukkueen, Porsche Davis Cup Team Finland, tukena täällä Espoo Metro Areenalla; annetaan joukkueelle vankkumaton ja äänekäs tukemme heti avauspalloista lähtien!

Vuosi 2022 jäi mieleemme lukuisista onnistumisista huipputenniksen parissa. Miesten maajoukkueen Harri Heliövaaran ja Emil Ruusuvuoren edesottamukset ovat erityisesti lajia seuraavien mielessä. Turnausvoittojen makuun pääsivät myös Challenger- ja ITF-kiertueella joukkueen muut jäsenet Otto Virtanen, Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa.

Huipputenniksen lisäksi seuramme kertovat vahvasta tennisbuumista; harrastajia on enemmän ja enemmän! Positiivisessa mielessä haastankin meidät kaikki kuluttamaan tennistä entistäkin enemmän; mennään tapahtumiin, osallistutaan seura- ja kilpailutoimintaan, ostetaan varusteita, pelataan vapaa-ajalla, katsotaan televisiosta ja keskustellaan kavereiden kanssa kahvipöydässä. Yhdessä olemme enemmän ja yhdessä rakennamme tenniskulttuuriamme entistäkin vahvemmaksi.

Haluamme kiittää myös kumppaneitamme, jotka ovat mahdollistamassa toimintaamme ympäri vuoden. Pääkumppanimme Porschen johdolla ovat tätä miesten maaottelua erityisesti mahdollistamassa tapahtumakumppanit Pihlajalinna, Cinia, Fazer, TEHO Sport, Kämp Collection Hotels, Mediatalo Keskisuomalainen, Adeona ja Espoon kaupunki. Loistavat puitteet puolestaan tarjoaa Espoo Metro Areena!

Suuren suuri kiitos myös sinulle hyvä katsoja ja tenniksen seuraaja, kun olet mukana matkallamme.

Yhdessä enemmän – yhdessä menestyen!

Toni Pokela, Suomen Tennisliiton puheenjohtaja

Mainos
OmaKamu.
Mainos
Granlund.

This site is optimized for smaller screen sizes.