Avoimet työpaikat

Lahden Verkkopalloseura hakee PUOLIPÄIVÄTOIMISTA TOIMINNANJOHTAJAA

LVS on perustettu vuonna 1935 ja jäseniä on n. 320, joista junioreita on n. 120. Eri sarjoissa pelaavia joukkueita on 14. Harjoituksissa käy viikoittain n. 120 pelaajaa. U10- ja kilpatennistoiminnassa teemme yhteistyötä Pajulahden Urheiluopiston kanssa. Järjestämme vuosittain n. 10 kilpailutapahtumaa. Tenniksen ohelle olemme perustaneet Padel jaoston, joka aloittaa toimintansa loppukesästä 2018.

Tehtävässä vastaat mm.
– seuran toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä – valmennuksen hallinnoinnista ja mahdollisesti myös valmennustyöhön osallistumisesta
– henkilöstöasioista
– joukkueiden koordinoinnista yhteistyössä joukkueiden kapteenien kanssa
– jäsenasioista ja tiedottamisesta
– taloushallinnosta
– sponsori- ja yhteistyökumppanuuksista
– kilpailunjohtajan tehtävistä

Sinulla on
– hyvät vuorovaikutustaidot ja innostava ote asioihin
– halu kehittää seuratoimintaamme
– kokemusta kilpailunjohtajan tehtävistä

Tarjoamme sinulle
– vakaan seuran ja monipuoliset tehtävät
– hyvän ja osaavan seurayhteisön
– hyvät suorituspaikat sisällä ja ulkona

Hakemukset palkkatoivomuksineen seuran puheenjohtaja Ismo Rädylle sähköpostilla: ismo.raty@lvstennis.com. Lähetä myös ansioluettelosi. Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy, joten toimi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Räty, puh. 050-307 9562.

 

 

Seinäjoen Tennisseura Ry Päävalmentaja

Seinäjoen Tennisseura Ry etsii ammattitaitoista päävalmentajaa vastaamaan seuramme valmennustoiminnasta.

Tarjoamme ohjattua valmennusta kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille, sekä kilpapelaajille. Järjestämme kansallisen tason tenniskilpailuja ja osallistumme usean joukkueen voimin Tennisliiton sarjatennikseen.

Valmennustunteja on n. 25 h/viikko, ajoittuen arki-iltoihin ja lauantaihin. Lisäksi valmentajan työhön kuuluu valmennusryhmien suunnittelu ja kokoaminen, osallistuminen erilaisiin seuran/liiton järjestämiin tennistapahtumiin ja aktiivinen tiedottaminen seuran kotisivuilla ja Facebookissa.

Valmentajan työ alkaa 4.9.2018.

Edellytämme sinulta innostavaa asennetta, riittävää valmentaja- ja ohjaajakokemusta, hyviä pedagogisia taitoja sekä yhteistyökykyä seuran tennisväen sekä asiakkaiden kanssa. Arvostamme Tennisliiton koulutusjärjestelmän mukaisen valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen suorittamista.

Tarjoamme hyvät työolosuhteet, valmentajan omaa kehittymistä tukevan ympäristön sekä innostuneen tennisväen tuen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 15.7.2018 mennessä: STS ry hallituksen puheenjohtaja Jouni Matikainen 044 2315133, matikainen.jouni1@gmail.com

Lisätietoja tehtävästä:

Jouni Matikainen 044 2315133, matikainen.jouni1@gmail.com 
STS ry puheenjohtaja
Jouni Metsämäki, 0400 743377, jouni@jounisport.net