Avoimet työpaikat

Rovaniemen verkkopalloseura hakee päätoimista tennisvalmentajaa

Rovaniemen verkkopalloseura (RoVS) on Suomen pohjoisin aktiivinen tennisseura. Seura on toiminut vuodesta 1950, ja jäseniä tällä hetkellä on n. 250. Viikoittaiseen valmennukseen osallistuu noin 140 harrastajaa. Valmennusta on tarjolla kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille, pääpaino on lasten ja nuorten valmennuksessa. Seura on kasvanut vuosittain ja alkuvuonna 2018 valmistuvan hallilaajennuksen myötä toiminnan odotetaan edelleen kasvavan.

Haemme päätoimista tennisvalmentajaa, jolla on halu ja mahdollisuus sitoutua kehittämään seuran valmennustoimintaa pitkäjänteisesti. Ensisijaisena tehtävänä on lasten ja nuorten harraste- ja kilpavalmentaminen sekä valmennustoiminnan kehittäminen. Tarkempi työnkuva määritellään työsopimuksessa ja sovitaan palkattavan kanssa. Hakijan vahvuudet ja kokemus otetaan huomioon työnkuvaa määritettäessä.

Työsuhde alkaa 1.6.- 1.9.2018 sopimuksen mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen (1 v.), jonka jälkeen sopimus neuvotellaan uudelleen. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Valmentajan esimiehenä toimii seuran päävalmentaja ja seuran hallitus.

Hakijalta edellytetään kykyä työskennellä itsenäisesti sekä yhteistyössä muiden valmentajien kanssa, kokemusta lasten ja nuorten valmennuksesta ja halua olla mukana kehittämässä kasvavaa seuraa. Eduksi katsotaan hakijan liikunta-alan ja Tennisliiton valmentajakoulutukset sekä kokemus seuran kehittämistyöstä.

RoVS tarjoaa iloisen, innokkaan ja avoimen tennisyhteisön. Valmentajalla on mahdollisuus osallistua erityisesti lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoiminnan kehittämiseen. Rovaniemi on vireä opiskelu-, yritys-, matkailu- ja urheilukaupunki, joka tarjoaa erinomaiset puitteet monien lajien harrastamiseen ja luontoliikuntaan. Kaupungista on hyvät liikenneyhteydet sekä pohjoiseen että etelään.

Vapaamuotoiset hakemukset työaika-, työnkuva- ja palkkatoiveineen 31.1.2018 mennessä sähköisesti osoitteeseen rovs@rovs.net

Lisätietoja tehtävästä: päävalmentaja Jukka Tervo puh. 0405934614 ja seuran hallituksen puheenjohtaja Tomi Pitkäniemi puh. 0414355868.

Espoon Tennisseura etsii seuravalmentajaa

Espoon Tennisseura hakee joukkoonsa motivoitunutta ja ammattitaitoista valmentajaa. Tarjolla on valmennustunteja keskiviikkoisin ja torstaisin. Toimimme Espoossa, Laaksolahden Tennishallilla. Työ alkaa sopivan valmentajan löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@espoontennisseura.fi