Avoimet työpaikat

Ekenäs Tennisklubb r.f. hakee ILTAPÄIVÄKERHON OHJAAJAA

Ekenäs Tennisklubb r.f. aloittaa iltapäiväkerhon 1.-2. luokkalaisille lapsille alkaen syksyllä 2018. ETK hakee ruotsinkieltä puhuvaa iltapäiväkerhon ohjaajaa Tammisaareen.

Etsimme sinua, joka olet liikunnasta kiinnostunut ja osaat hyvin toimia lasten kanssa. Työaika on arkipäivinä noin klo 11-17 (noudattaen koulun lukukautta) tai sopimuksen mukaisesti. Työ alkaa elokuun puolessa välissä.

Jos tämä herätti kiinnostuksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@etktennis.fi 15.7.2018 mennessä.

 

 

Seinäjoen Tennisseura Ry Päävalmentaja

Seinäjoen Tennisseura Ry etsii ammattitaitoista päävalmentajaa vastaamaan seuramme valmennustoiminnasta.

Tarjoamme ohjattua valmennusta kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille, sekä kilpapelaajille. Järjestämme kansallisen tason tenniskilpailuja ja osallistumme usean joukkueen voimin Tennisliiton sarjatennikseen.

Valmennustunteja on n. 25 h/viikko, ajoittuen arki-iltoihin ja lauantaihin. Lisäksi valmentajan työhön kuuluu valmennusryhmien suunnittelu ja kokoaminen, osallistuminen erilaisiin seuran/liiton järjestämiin tennistapahtumiin ja aktiivinen tiedottaminen seuran kotisivuilla ja Facebookissa.

Valmentajan työ alkaa 4.9.2018.

Edellytämme sinulta innostavaa asennetta, riittävää valmentaja- ja ohjaajakokemusta, hyviä pedagogisia taitoja sekä yhteistyökykyä seuran tennisväen sekä asiakkaiden kanssa. Arvostamme Tennisliiton koulutusjärjestelmän mukaisen valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen suorittamista.

Tarjoamme hyvät työolosuhteet, valmentajan omaa kehittymistä tukevan ympäristön sekä innostuneen tennisväen tuen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 15.7.2018 mennessä: STS ry hallituksen puheenjohtaja Jouni Matikainen 044 2315133, matikainen.jouni1@gmail.com

Lisätietoja tehtävästä:

Jouni Matikainen 044 2315133, matikainen.jouni1@gmail.com 
STS ry puheenjohtaja
Jouni Metsämäki, 0400 743377, jouni@jounisport.net