Vierumäen ITF-junioriturnauksen kaksinpelit brittiläisjuhlaa – Laura Hietaranta nelinpelimestariksi!

28.10.2018  |  19:40  |  Raportit

Vierumäellä pelattiin tällä viikolla alle 18-vuotiaiden 4. kategorian kansainvälinen ITF-junioriturnaus Vierumäki Dunlop Junior Cup. Kaksinpelimestaruuksia juhlivat brittiläiset Oscar Weightman ja Matilda Mutavdzic. Tyttöjen nelinpelistä saatiin suomalaisvoittaja, kun Porsche Junior Team Finlandin vasta 14-vuotias Laura Hietaranta (kuvassa toinen oikealta) ja Mutavdzic ottivat mestaruuden.

Hietaranta ja Mutavdzic olivat turnauksessa sijoittamattomina. He onnistuivat lopulta neljä kertaa poistumaan kentältä voittajina, mikä toi turnausvoiton. Välierissä suomalais-brittiläispari voitti Anna Mikhailovan (RUS) ja Maja Radenkovicin (SWE) 6-4, 6-3 ja loppuottelussa kukistui neljänneksi sijoitettu venäläispari Alisa Budanov/Ksenia Tarasova erittäin vakuuttavasti 6-1, 6-1.

Nelinpelimestaruus on nuoren pallotaiturin uran ensimmäinen ITF-junioritasolla. Hietaranta ylsi myös kaksinpelissä kahdeksan parhaan joukkoon.

– Olen erittäin tyytyväinen tästä turnauksesta, sillä nämä olivat minun ensimmäiset kisat loukkaantumisen ja kisatauon jälkeen. Pystyin pelaamaan todella hyvin kaksin- ja nelinpelissä, kertoi tyytyväinen Hietaranta.

Poikien puolella parhaimmasta suomalaissuorituksesta vastasi Roni Hietaranta yltämällä puolivälieriin, jossa hänen oli taivuttava lopulta turnauksen voittaneelle Weightmanille.

Ensi viikolla pelataan Tampereella niin ikään 4. kategorian ITF-junioriturnaus, jossa on mukana paljon suomalaisia. Katso lisätiedot ja kaaviot turnauksesta täältä.

Tyttöjen kaksinpelifinaali
[2] Matilda Mutavdzic (GBR) – Irina Dshandshgava (AUT) 6-7, 6-3, 6-2

Poikien kaksinpelifinaali
[2] Oscar Weightman (GBR) – Leo Borg (SWE) 6-2, 6-3

Tyttöjen nelinpelifinaali
Laura Hietaranta/Matilda Mutavdzic (GBR) – [4] Alisa Budanov/Ksenia Tarasova (RUS) 6-1, 6-1

Poikien nelinpelifinaali
[4] Mans Dahlberg (SWE)/Alexander Georg Mandma (EST) – Thijmen Loof (NED)/Arslanbek Temirhanov (SWE) 7-5, 5-7, 10-5

TULOKSET: VIERUMÄKI DUNLOP JUNIOR CUP

Seuraava uutinen: Kulikovalle ensimmäinen kaksinpelin… →