Tennis.fi

Jaa:

Tennisliitto vahvistaa viestintäänsä – Mikko Peltonen viestintäpäälliköksi

26.1.2018 - 12:00

Suomen Tennisliiton uudeksi viestintäpäälliköksi on valittu helsinkiläinen Mikko Peltonen. Hän aloittaa tehtävässä 1. maaliskuuta. Peltonen on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri sekä taiteen kandidaatti. Hän on työskennellyt urheilun parissa toimittajana, tiedottajana ja yhteyspäällikkönä. Lisäksi Peltosella on monipuolinen kokemus liikkuvan kuvan parissa mm. elokuva- ja tv-tuotantojen ohjaajana, tuottajana ja markkinointituottajana. Peltonen kuuluu myös Suomen Urheilumanagerit ry:n hallitukseen.

– Olen innoissani päästessäni työskentelemään itselleni tärkeän lajin parissa. Tenniksessä tapahtuu tällä hetkellä paljon positiivisia asioita, ja on hienoa päästä mukaan työskentelemään sen puolesta, että mahdollisimman moni suomalainen pystyy tavalla tai toisella nauttimaan tenniksestä. Suomalaisessa tennisyhteisössä on myös paljon kiinnostavia tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kuulluiksi, toteaa Peltonen.

Päätoimisen viestintäpäällikön valinnalla Tennisliitto haluaa vahvistaa tenniksen positiivisen näkyvyyden kasvua ja hyödyntää kiinnostuksen, joka tennistä kohtaan tällä hetkellä eri puolilla Suomea on nähtävissä. Viestintäpäällikön päätehtäviä ovat vastata Tennisliiton sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä yhdessä tennisseurojen kanssa luoda laajempaa kiinnostusta tennistä kohtaan. Menestyvät huippupelaajat tarjoavat erinomaisen pohjan tenniksen markkinoimiselle ja uusien harrastajien saamiselle lajin pariin.

– Olemme erittäin innostuneita saadessamme Mikko Peltosen mukaan viestinnän tekijäksi Tennisliittoon. Mikon pitkä kokemus erilaisissa viestinnän tehtävissä ja erityisosaaminen liikkuvan kuvan tuottamisessa mahdollistaa meidän viestinnän modernin kehittämisen ja lajin markkinoinnin eri kohderyhmille. Meille tämä on investointi, jonka uskomme tuovan tennikselle paljon näkyvyyttä ja sitä kautta uusia lajin harrastajia mukaan seurojen toimintaan, toteaa Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Seuraava uutinen: Davis Cup valmistautumisleiri… >