TEHO Sport Tennisliigan avaustapahtuma 17.-18.10. – tervetuloa mukaan!

15.10.2018  |  21:52  |  Ennakot

Kausi 2018-2019 käynnistyy TEHO Sport Tennisliigan osalta 17.-18.10 Talin Tenniskeskuksella. Huipputapahtumaa tähdittävät nelinpelihuiput ja Grand Slam -mestarit Henri Kontinen, John Peers, Horia Tecau ja Jean-Julien Rojer. Tapahtumassa on myös kentällä Suomen huipuista Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Oona Orpana ja Emma Laine.

– Pelaajana on mahtava olla mukana, kun päästään pelaamaan ison yleisön edessä – odotan avaustapahtumaa innolla, kertoi Suomen kaksinpelin rankingkärki Heliövaara.

Lipunmyynti tapahtumaan on käynnissä täällä. Lippujen hinnat: Aikuiset 30€, lapset 20€, Perhelippu 70€ (2 aikuista ja 1-2 lasta – sylilapset ilmaiseksi). Lippujen hintoihin lisätään toimitusmaksu.

Nelinpelihuiput Kontinen, Peers, Tecau ja Rojer sekä Sata-Tenniksen joukkue Heliövaaran johdolla ovat nähtävillä jo tiistaina 16.10. klo 9:00-11:00 Laajasalon Tennishallilla. Tule haastamaan ja pallottelemaan pelaajien kanssa – vapaa sisäänpääsy!

TAPAHTUMA-AIKATAULU

Keskiviikko 17.10. HVS-Tennis – Sata-Tennis (miehet)
Torstai 18.10.  HVS-Tennis – Grani Tennis (miehet+naiset)

Ottelut käynnistyvät molempina päivinä klo 16:30 kaksinpeleillä ja klo 18:30 on vuorossa nelinpeli. Joukkueiden pelaavat kokoonpanot julkaistaan edeltävänä päivänä. Nelinpeleihin on nimetty keskiviikolle Henri Kontinen/John PeersHarri Heliövaara/Horia Tecau ja torstaille Henri Kontinen/John PeersJean-Julien Rojer/Jürgen Zopp.

Tapahtumapaikka
Talin Tenniskeskus
Kutomokuja 4
00380 Helsinki

Ammattilaiset ja kotimaan kärki kohtaavat TEHO Sport Tennisliigassa

TEHO Sport Tennisliigassa Suomen parhaat joukkueet kohtaavat toisensa. Korkeatasoisessa ja kansainvälisessä Tennisliigassa Suomen ammattilaispelaajat, kansalliset kärkipelaajat sekä ulkomaiset ammattilaispelaajat tavoittelevat joukkueelleen mestaruutta. Sarja pelataan sisäkaudella miesten kymmenen ja naisten kahdeksan joukkueen yksinkertaisena sarjana. Sarjakausi alkaa 17.10.2018 ja huipentuu 9.3.2019 pelattavaan finaalitapahtumaan.

Tennisliiga on viime vuosien aikana kasvanut yhä merkittävämmäksi suomalaisen tenniksen lippulaivaksi. Tuleva kausi jatkaa samalla linjalla. Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho iloitsee kehityksen puolesta.

– Tennisliiga on vuosi vuodelta nostanut asemaansa kansallisen tenniksen lippulaivana, joka tarjoaa loistavan alustan pelaajillemme haastaa itseään ja kehittyä. Tennisliiga kasvaa ja kiinnostaa yhä suurempaa joukkoa, mistä ovat osoituksina kasvaneet yleisömäärät ja kansainvälisyyden lisääntyminen.

Tulevalla kaudella tullaan näkemään entistä kovempi ja laadukkaampi liiga. Useammat seurat ovat panostaneet tapahtumiinsa ja pelaajamateriaaliinsa – joukkueiden kokoonpanot on julkaistu ja lähes kaikki joukkueet on esitelty Tennisliigan kotisivuilla, tutustu  joukkueisiin täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →