Suomalaiskvartetti jatkoon

16.6.2004  |  10:10

Rämmal, Kiiski, L.Ketola ja Lenho jatkavat Savitaipaleella

Savitaipaleen 10.000$ ITF Futures-turnauksen 32 pelaajan kaksinpelin karsintasarjasta pääsarjaan pelasi itsensä TaTS:n Martin Rämmal, joka voitti Ruotsin Andreas Siljeströmin ja Viron Oskar Saarnen. Rämmalin seuratoveri Miikka Kangas pääsi pääsarjaan lucky loserina – hän voitti Matti Mannisen, mutta hävisi tshekki Petr Dezortille.
Pääsarjassa toiselle kierroksella suomalaisista tiistaina menivät Martin Rämmal, Lauri Kiiski, Lassi Ketola ja Tommi Lenho. Antti Tuomi pelaa vasta keskiviikkona ensimmäisen kierroksen ottelunsa karsintojen ykkösen.
Ensimmäisen kierroksen tappion suomalaisista kokivat neljänneksi sijoitettu Janne Ojala sekä villin kortin pääsarjaan saaneet Jura Barkov, Niklas Bucht ja Juho Paukku. Päivän yllättäjä oli Hollannin Bart Beks, joka pudotti kisan kakkossijoitetun Ruotsin Johan Settergrenin. Beks kohtaa toisella kierroksella Tommi Lenhon. Myös kolmanneksi sijoitettu Tanskan Frederik Nielsen hävisi avausottelunsa ruotsalaiskarsija Mikael Ekmanille 4-6, 3-6.
Keskiviikkona käynnistyvät myös nelinpelit.
(RN)

Turnauksen kulkua voi seurata sen internetsivuilta

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
Savitaipale OP Open
Kaksinpelin karsinta
(suomalaistulokset)
1.kierrosta: Miikka Kangas – Matti Manninen 67(3) 76(0) 62, Martin Rämmal (3.) – Andreas Siljeström Ruotsi 63 76(3), Mikk Irdoja Viro – Antti Laitinen 62 62, Alexander Thams Ruotsi – Timo Varjus 64 16 76(1), Erik Forsin Ruotsi – Tuomo Ojala 60 62, Antti Saari (villi kortti) – Juuso Nousiainen 64 64, Andreas Dacunha-Bang Tanska – Mika Purho (villi kortti) 61 64
2.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Petr Dezoert Tshekki (1.) – Kangas 62 75, Rämmal – Saarne 61 61, Dacunha-Bang – Saari 62 62

Kaksinpelin pääsarja (suomalaistulokset)
1.kierrosta: Daniel Klemetz Ruotsi (1.) – Niklas Bucht (villi kortti) 64 64, Oskar Pallin Ruotsi (karsija) – Juho Paukku (villi kortti) 67(2) 61 63, Martin Rämmal (karsija) – Pablo Figueroa Ruotsi 61 36 76(3), Lauri Kiiski (5.) – Jura Barkov 62 76(5), Arkady Bassetti Italia – Janne Ojala (4.) 57 75 62, Lassi Ketola (8.) – Mikael Määttä Ruotsi (karsija) 76(4) 76(2), Adam Vejmelka Tshekki – Miikka Kangas (lucky loser) 62 76(3), Tommi Lenho – Richard Magney Australia 63 62

Seuraava uutinen: Laine kohtaa Kerberin… →