Senioreiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailut pelattiin Norjassa

28.8.2018  |  14:04  |  Raportit

Suomen naisedustajia vas. Päivi Frangén, Katariina Haavisto, Johanna Leppänen, Mari-Liis Parmas, Malin Ringbom ja Tiina Pietarinen, kuva: Norjan Tennisliitto

Viime viikonloppuna 24.-26.8. Oslossa iskettiin senioreiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailut. Isäntämaa Norja, Suomi, Ruotsi ja Tanska kisasivat paremmuudestaan 40-, 50-, 60- ja 70-vuotiaiden sarjoissa.

Joukkuemuotoisessa turnauksessa pelattiin yhdessä otteluparissa kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli. Suomen joukkueet eivät tällä kertaa onnistuneet nappaamaan mestaruuksia – parhaimmista suorituksista vastasivat 60- ja 70-vuotiaat naiset, jotka ylsivät hopeasijoille. Myös 40-vuotiaat naiset ylsivät mitalisijalle tuoden pronssia.

Tanska oli tämän vuoden menestyksekkäin vieden viiden sarjan mestaruuden. Ensi vuonna senioreiden PM-kilpailut pelataan Helsingissä.