Pavel pudotti Niemisen

31.8.2004  |  16:50

Jarkko Niemisen US Open päättyi ensimmäisellä kierroksella

Jarkko Nieminen kohtasi US Openin ensimmäisellä kierroksella 16:sta sijoitetun Romanian Andrei Pavelin maanantaina. Kaksi tuntia ja 51 minuuttia kestänyt kamppailu päättyi neljässä erässä romanialaisen voittoon. Hän vei kaksi ensimmäistä erää 6-3, 7-5, Nieminen kolmannen tie-breakilla 7-6(5) neljännen erän mentyä jälleen Pavelille 6-3.
Molempien ykkössyöttöprosentti oli hieman yli 50%, Niemisellä 54% ja Pavelilla 53%. Pavel syötti ottelussa 13 läpisyöttöä, Nieminen puolet vähemmän, 6. Pavel teki 9 kaksoisvirhettä ja 9 pakottamatonta virhettä, Niemisellä molemmat luvut olivat 8. Tämä oli Niemisen kolmas kerta US Openin pääsarjassa. Viime vuonna hän eteni toiselle kierrokselle, toissa vuonna hävisi ensimmäisellä kierroksella. Niemisen paras Grand Slam-kisasuoritus on eteneminen Ranskan avointen neljännelle kierrokselle.