Laineet jatkoon SALK Ladies –kisassa

18.2.2005  |  09:00

Perjantaina puolivälieräottelut

Ykköseksi sijoitettu Emma Laine (WTA 157) etenee vakuuttavasti Tukholman Brommassa pelattavassa naisten 25.000$ ITF-turnauksessa. Kaksinpelin toisella kierroksella torstaina Laine kukisti bulgarialaiskarsija Tzvetana Pironkovan (WTA 254) 6-2, 6-3 ja kohtaa perjantaina puolivälierissä Kroatian Nika Ozegovicin (WTA 266). Tämä voitti ensimmäisellä kierroksella kuudenneksi sijoitetun Ruotsin Sofia Arvidssonin (WTA 215) kolmessa erässä.
Emma ja Essi Laine ottivat avausvoiton myös nelinpelissä kukistamalla villillä kortilla mukaan päässeet ruotsalaiset Sandra Roman ja Cora Vasilescun 6-4, 6-4. Puolivälierissä Laineet kohtaavat perjantai-iltana Tshekin Renata Kucerkovan ja Ukrainan Olga Savchukin, jotka yllättivät ensimmäisellä kierroksella kakkossijoitetut Unkarin Kyra Nagyn ja Ruotsin Maria Wolfbrandtin.
Viime vuonna SALK Ladies-kisa pelattiin toukokuussa. Tuolloin Laine hävisi kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella ja koki nelinpelissä tappion puolivälierissä parinaan Ruotsin Cora Vasilescu.
(RN)

SALK Ladies – naisten 25.000$ ITF-turnaus
Tukholma 14.-20.2.2005
2.kierrosta: Emma Laine (1.) – Tzvetana Pironkova Bulgaria (karsija) 62 63
Nelinpeli
1.kierrosta: Emma ja Essi Laine – Sandra Roma/Cora Vasilescu Ruotsi (villi kortti) 64 64

Seuraava uutinen: Norja kaatui P16… →